Αρχική Λεμέσιος «Έρχονται» και επίσημα οι εστίες του ΤΕΠΑΚ στο Βερεγγάρια!

«Έρχονται» και επίσημα οι εστίες του ΤΕΠΑΚ στο Βερεγγάρια!

Την υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση των φοιτητικών εστιών του ΤΕΠΑΚ στην περιοχή Βερεγγάρια, ανακοίνωσε ο Πρύτανης Π. Ζαφείρης

 

Την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση των ιδιόκτητων φοιτητικών εστιών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), στον χώρο του πρώην οικισμού Βερεγγάρια, στα Κάτω Πολεμίδια, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, κατά τη διάρκεια της ετήσιας, καθιερωμένης, εκδήλωσης προς τιμήν των δημοσιογράφων.

Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 14:30 στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, στην παρουσία αντιπροσώπων των μελετητών του έργου.

Οι φοιτητικές εστίες στην περιοχή Βερεγγάρια αποτελούν το μεγαλύτερο έργο υποδομής του Πανεπιστημίου μέχρι σήμερα και ένα από τους μεγαλύτερους στόχους που έχει θέσει από ιδρύσεώς του, η επίτευξη του οποίου θα συμβάλει ουσιαστικά στην κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών για στέγαση των φοιτητών του σε προσιτές τιμές, ως επίσης στην ποιοτική αναβάθμιση της φοιτητικής εμπειρίας και φοιτητικής ζωής.

Ο Πρύτανης αναφέρθηκε, επίσης, στην έναρξη της λειτουργίας της νέας Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο, η οποία θα υποδεχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, τους πρώτους/πρώτες 300 φοιτητές/τριες της.

Καλωσορίζοντας τους δημοσιογράφους στην εκδήλωση, ο Παναγιώτης Ζαφείρης τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην ενημέρωση των πολιτών και τους ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα πολύτιμη συνεργασία και βοήθειά τους στην προβολή και ανάδειξη του πολυσχιδούς έργου του Πανεπιστημίου στη δημόσια σφαίρα.  «Φυσικά, εκεί και όπου μπορεί να κάνουμε κάποιο λάθος, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε σχόλια και να δεχθούμε την κριτική σας  για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι», κατέληξε.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ και σ’ αυτή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, Δρ Χρίστος Χωματάς, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών, Δρ Κώστας Χόππας και άλλα  ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη του Πανεπιστημίου, καθώς επίσης δημοσιογράφοι από διάφορα ΜΜΕ, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, κ. Γιώργος Φράγκος.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό κλίμα, με φαγητό, ποτό και μουσική, αποτέλεσε ευκαιρία αλληλογνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και του δημοσιογραφικού κόσμου για μια πιο άμεση και αποδοτική συνεργασία.