Αρχική Πρόταση Έρχεται ο 3ος αγώνας Run4All στη Λεμεσό!

Έρχεται ο 3ος αγώνας Run4All στη Λεμεσό!

3ος Εταιρικός Φιλανθρωπικός Αγώνας Σκυταλοδρομίας

ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 ΜΑΪΟΥ 2019

 

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2019, διοργανώνουν τον 3ο εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας ΟΠΑΠ RUN4ALL.

Στόχος του αγώνα είναι η συνεισφορά σε κοινωφελείς σκοπούς, προκειμένου να επωφεληθούν συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των ομάδων που θα πρωτεύσουν.

Ο αγώνας διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και χαρακτηρίζεται από τις εξής πρωτοτυπίες:

  • έχει αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Πανεπιστημίου στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού,
  • είναι εταιρικός-ομαδικός αγώνας,
  • όλα τα έσοδα θα δοθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της επιλογής των νικητών,
  • είναι αγώνας σκυταλοδρομίας (4 δρομείς Χ 4km) με ομάδες αποτελούμενες από άνδρες και γυναίκες.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε ιδιωτικές εταιρείες, σε οργανισμούς δημοσίου δικαίου και σε άλλους οργανωμένους φορείς. Ο αγώνας αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την εταιρική κοινωνική προσφορά. Μέσα από την μαζική συμμετοχή του προσωπικού των συμμετεχόντων εταιρειών στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την δράση των διαφόρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που δρουν στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο της όλης εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παιδικός ατομικός αγώνας δρόμου 400μ.

Στην Πλατεία Πανεπιστημίου, την ώρα του αγώνα, θα φιλοξενηθεί έκθεση προϊόντων αθλητισμού και υγείας. Θα υπάρχει, επίσης, παιδότοπος, ενώ εταιρείες υποστηρικτών θα κερνούν διάφορα προϊόντα.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας στο website του Run4All ΕΔΩ: