Αρχική Εκδηλώσεις Έρχεται το Mind Body & Spirit Φεστιβάλ Ευεξίας 2019

Έρχεται το Mind Body & Spirit Φεστιβάλ Ευεξίας 2019

Στο Ξενοδοχείο St Raphael Resort στη Λεμεσό το Σάββατο 6 Απριλίου 10:30-20:30 & Κυριακή 18 Μαρτίου 10:30-20:30

Είσοδος €10 ανά ημέρα – παιδιά κάτω των 12 είσοδος δωρεάν -περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια

Σας περιμένουμε όλους και αυτή την άνοιξη στο Mind Body Spirit Φεστιβάλ Ευεξίας 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό στις 6 & 7 Απριλίου, για ένα όμορφο ταξίδι μουσικής, χορού, ίασης, και επέκτασης της γνώσης σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Αν έχετε ήδη επισκεφθεί στο παρελθόν ένα από τα φεστιβάλ μας, θα γνωρίζετε την ανυψωτική και χαρούμενη  διάθεση που επικρατεί σε αυτή την μεγάλη γιορτή ευεξίας των MBS Φεστιβάλ και πως όλα μπορούν να επιτευχθούν με ποικίλους τρόπους με σκοπό την εσωτερική αρμονία και την αρίστη ποιότητας υγείας .  Για τους νέους μας επισκέπτες και φίλους, έχουμε συναρπαστικά νέα.

Είμαστε υπερήφανοι και παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Κύπρο δύο ταλαντούχους μουσικούς και παγκόσμιους ταξιδιώτες, τον Mitsch Kohn από την Αυστρία και τον Netanel Goldberg από το Ισραήλ που θα δώσουν την μουσική τους παράσταση η ‘Αλήθεια του Τώρα’ την πρώτη μέρα του MBS φεστιβάλ, στις 6 Απριλίου την ώρα της δύσης του ήλιου στις 6:30μμ.

Πάρτε την ευκαιρία να λάβετε μέρος και να βιώσετε  πρακτικές που θα προσφερθούν από πολλούς ντόπιους και διεθνείς εκπαιδευτές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.  Δοκιμάστε ένα από τα ποικίλα μαθήματα μαθήματα yoga, ακροβατικών, Acroyoga Jam, Εναέρια Yoga, εργαστήρια qi-gong και tai-chi.

Υπαίθριοι χώροι MBS:  Επισκεφτείτε τους και εκφραστείτε μέσω της κίνησης και του ήχου στις διάφορες παραστάσεις όπως αυτή με παραδοσιακά Αφρικάνικα τύμπανα Djembe, εκστατικό χορό, ένα διαδραστικό εργαστήριο ‘Φυσικής Κίνησης’ με την Anva Goldberg απο το Ισραήλ, το εργαστήριο Frame drumming με την Annika και πολλά άλλα.

80+ Διαλέξεις / Εργαστήρια MBS: Απολαύστε τα πολλαπλά είδη παρουσιάσεων και εργαστηρίων σε θέματα όπως διαισθητική λήψη πληροφοριών, ενεργειακή θεραπεία, διαλογισμοί, η δύναμη των συμβόλων και Ιερής Γεωμετρίας, Τάντρα για ίαση και αναγέννηση, ψυχολογία και συμπεριφορά του σκύλου, Ιριδολογία – εισαγωγή στην ανάλυση του ματιού, τις δυναμικές του μυαλού και της υπνοθεραπείας, προηγμένες εξετάσεις DNA, και πολλά άλλα.

Αισθανθείτε ελεύθεροι να περπατήσετε στις αίθουσες του εκθεσιακού μας χώρου και να γνωρίσετε από κοντά τους 100+ εκθέτες μας που διαθέτουν ποικιλία προϊόντων όπως υγιεινά σνακ, φυτικά τσάγια, συμπληρώματα διατροφής, οργανικά προϊόντα, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, κρυστάλλους, χειροποίητα κοσμήματα, βιβλία πνευματικού περιεχομένου, και πολλά άλλα αντικείμενα και υπηρεσίες.  

Φροντίστε να δοκιμάσετε τις απολαυστικές γεύσεις χορτοφαγικών φαγητών και γλυκών απολαύσεων χωρίς λακτόζη και ζάχαρη που θα παρέχονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ελατέ να γνωρίσετε περισσότερα για την MBS Ομάδα Ταξιδιών και τον επίσημο συνεργάτη και αερομεταφορέα μας Qatar Airways με περισσότερους από 160 Ταξιδιωτικούς Προορισμούς παγκοσμίως.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

MBS Online Magazine:  https://issuu.com/mindbodyspiritcyprus/docs/mind_body___spirit_magazine_issue_2

Facebook: Mind, Body & Spirit Cyprus www.facebook.com/mindbodyspiritcyprus/

Website: www.mbscyprus.com

Phone number: 96382333

Video: https://www.youtube.com/watch?v=2L6uqumHfRo

Facebook events:

MBS Festival: https://www.facebook.com/events/1417451351722033/

Truth of Now (MBS Festival):  https://www.facebook.com/events/433494753720934/