Αρχική Τελευταία Νέα Ετοιμάζεται για τον Κατακλυσμό ο Δήμος Λεμεσού και ζητά προσφορές

Ετοιμάζεται για τον Κατακλυσμό ο Δήμος Λεμεσού και ζητά προσφορές

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές για συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Κατακλυσμού το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου 2023.

Προσφοροδότες μπορεί να είναι:

  • Γραφεία παραγωγών
  • Οργανωμένα Πολιτιστικά Σύνολα
  • Μεμονωμένοι καλλιτέχνες

Όλοι οι πιο πάνω συντελεστές πρέπει να διαθέτουν πολύχρονη πείρα στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό).

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν προτάσεις για καλλιτεχνικό πρόγραμμα συναυλίας ή πολύ-θεάματος και τεχνική υποστήριξη αντάξια του καλλιτεχνικού επιπέδου του συγκροτήματος που θα υποβληθεί.  Ο τεχνικός εξοπλισμός θα παραμείνει στο χώρο εκδηλώσεων για τρεις μέρες ώστε να μπορεί να καλύψει τεχνικά τα άλλα δύο καλλιτεχνικά προγράμματα.  Διευκρινήσεις και πληροφορίες για το υπόλοιπο πρόγραμμα θα μπορείτε να πάρετε από την λειτουργό του Δήμου των Πολιτιστικών Υπηρεσιών κα. Σκεύη Αντωνιάδου στο τηλ: 25 745919.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το ηχητικό σύστημα θα πρέπει να καλύψει περίπου 2.000 με 3.000 χιλιάδες θεατές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην μεγάλη αποβάθρα του Μόλου.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου:

  • που είναι αφιερώματα σε καλλιτέχνες, συνθέτες, ποιητές/ στιχουργούς, αλλά και θεματικές ενότητες.
  • που είναι καλλιτεχνικά αντάξιες του οικονομικού κόστους τους (η καλλιτεχνική τους πορεία να εξασφαλίζει την ποιότητα και προσέλευση του κοινού).
  • που θα προταθούν από φορείς με δοκιμασμένη αξία σε παραγωγές μεγάλων και ποιοτικών διοργανώσεων (οργανισμοί με το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό και με εμπειρία σε εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς).

Οι προτάσεις πρέπει να συνάδουν με τα δεδομένα της ευρύτερης κατάστασης της κυπριακής οικονομίας και να κυμανθούν σε λογικά πλαίσια κοστολόγησης. Το κόστος που θα υποβληθεί πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Αμοιβές, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές, διακινήσεις, διατροφές, φόρο εισοδήματος καλλιτεχνών (σε περίπτωση καλλιτεχνών από το εξωτερικό)
  • Ηχητικό σύστημα για κάλυψη κοινού 2,000 με 3,000 ατόμων
  • Καλλιτεχνικούς φωτισμούς που να ανταποκρίνονται στο εκτόπισμα της εκδήλωσης καθώς και βασικό φωτισμό πλατείας ακροατηρίου
  • ΦΠΑ

Επιπλέον ζητούμε ηχητική προσφορά για ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ παιδικών παραστάσεων (θέατρο σκιών κλπ) στο θεατράκι του Μόλου, με κάλυψη 500 θεατών, για τρεις μέρες.

Ο Δήμος Λεμεσού δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την πιο χαμηλή ή την οποιαδήποτε προσφορά.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο και να παραδοθούν στα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ