Αρχική Τελευταία Νέα Λιμάνι Λεμεσού: Πίστωση χρόνου στη Eurogate

Λιμάνι Λεμεσού: Πίστωση χρόνου στη Eurogate

Δεν θα λάβουν τελικά οποιαδήποτε μέτρα αντίδρασης οι μεταφορείς, για τις καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση τους, από τη διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίου, στο λιμάνι Λεμεσού. Στην έκτακτη Γενική τους Συνέλευση, το βράδυ της Τετάρτης, αποφάσισαν να δώσουν πίστωση χρόνου, χωρίς κάποιο χρονικό πλαίσιο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, μετά το πέρας της Συνέλευσης, που κράτησε δυο περίπου ώρες, “η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε όπως δοθεί πίστωση χρόνου στην εταιρεία μετά και από τη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Μεταφορών και τις υποσχέσεις που μας έδωσε για ομαλότερη λειτουργία και γρηγορότερη εξυπηρέτηση”.
 
“Εμείς θα παρακολουθούμε την κατάσταση και εκεί και όπου χρειαστεί θα επανέλθουμε”, σημείωσε ο κ.Μουστάκας, ενώ ερωτηθείς εάν έχει καθοριστεί κάποιο χρονοδιάγραμμα γι αυτή την πίστωση χρόνου, απάντησε “δεν έχουμε καθορίσει χρονικό πλαίσιο”.
 
 Κληθείς εξάλλου να αναφέρει εάν και οι ίδιοι οι μεταφορείς διαπιστώνουν βελτίωση στην παραγωγικότητα της εταιρείας, ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ δήλωσε πως “οι αριθμοί που μας έχει δώσει η Αρχή Λιμένων δείχνουν πως, ναι, συνεχώς αναπτύσσεται η απόδοση της εταιρείας”.
 
Υπενθυμίζεται πως ο κ.Μουστάκας και εκπρόσωποι του Συνδέσμου οδηγών τρέιλερ Α` συναντήθηκαν το πρωί με τον Υπουργό Μεταφορών, στα γραφεία της Αρχής Λιμένων, όπου συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν και τα οποία συνοψίζονται σε έξι εισηγήσεις που υποβλήθηκαν πρόσφατα στη διαχειρίστρια εταιρεία,Eurogate Container Terminal Limassol.
 
Οι εισηγήσεις που έθεσαν οι μεταφορείς, τις οποίες η εταιρεία βλέπει θετικά, αφορούν κυρίως την αλλαγή των διαδικασιών που εφαρμόζονται, με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση τους. 

Πηγή: ThemaOnline