Αρχική Εκδηλώσεις Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στη Μαρίνα Λεμεσού

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στη Μαρίνα Λεμεσού

Η Μαρίνα Λεμεσού περήφανος υποστηρικτής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, θα φιλοξενήσει αυτό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, τη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συνδέσμου «Δώσε Φως σε Μια Ζωή» η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Η μέρα θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικό πρόγραμμα από χορωδίες, σχολεία και σχολές χορού χαρίζοντας μια όμορφη εμπειρία στους περαστικούς.

Τα καφεστιατόρια Café Calma, Marina Breeze Lounge Bar, Epsilon Resto Bar και Gazebo Mare της Μαρίνας Λεμεσού, θα συνεισφέρουν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου €1 από κάθε λογαριασμό την ημέρα της εκδήλωσης στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του.

Θα υπάρχουν παιδικές δραστηριότητες, παιχνίδια, face painting και hair braiding από το CDA College, μπισκοτοδημιουργίες, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, ζεστό κρασί και πολλά άλλα. Θα λειτουργεί επίσης Χριστουγεννιάτικη αγορά με δώρα, γλυκά και κέικ, Χριστουγεννιάτικα καλαθάκια, στολίδια, γούρια και λουλούδια για ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Από τις 15:00 – 17:00 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Χιονάνθρωπο Όλαφ.

Στις 17:00 το απόγευμα θα σχηματιστεί στην Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού μια μεγάλη φωτεινή αγκαλιά η οποία θα προχωράει κατά μήκος της Μαρίνας, με ειδικά κεράκια LED για όσους έφυγαν και όσους μάχονται με τον καρκίνο.  Κεράκια LED θα υπάρχουν διαθέσιμα εκείνη την ημέρα για να μπορούν όσοι επιθυμούν να γίνουν μέρος της αλυσίδας αγάπης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο +357 25 372 990 ή κάντε κλικ στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook. (https://www.facebook.com/events/666513218526700)