Αρχική Εκδηλώσεις ​Music under the stars – Christmas Edition στην Μαρίνα Λεμεσού

​Music under the stars – Christmas Edition στην Μαρίνα Λεμεσού

Η Χριστουγεννιάτικη Έκδοση της μαγικής σειράς εκδηλώσεων «Music event under the stars», με θέα τη Μαρίνα Λεμεσόυ στο φόντο της σκηνής, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στην Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού.

Με τη διοργάνωση της Μαρίνας Λεμεσού, η συναυλία «Music under the stars» θα παρουσιάσει ένα μουσικό αφιέρωμα με τα σπουδαιότερα χριστουγεννιάτικα και μουσικά τραγούδια των Μαρίζας Αναστασιάδη (Σοπράνο), Αντώνη Πολυκάρπου (Πιάνο), Αλέξανδρου Παπαχαραλάμπους (Σαξόφωνο) και Νικόλα Τρύφωνος (Bass). Οι Μουσικοί Ορίζοντες Αγίας Φύλας θα ερμηνεύσουν επίσης χριστουγεννιάτικα κάλαντα επί σκηνής και θα ντύσουν τη βραδιά με τους μαγικούς μουσικούς τους τόνους.

Ξεκινώντας στις 18:00, αυτή η υπαίθρια συναυλία θα είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε εκείνο το βράδυ της Παρασκευής σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο στήσιμο πάνω στη θάλασσα, σε μια εκθαμβωτική τοποθεσία γεμάτη χριστουγεννιάτικα λαμπερά φώτα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο των 12 μέτρων στο κέντρο της Μαρίνας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Μαρίνα Λεμεσού στο +357 25 020 020 ή στείλτε το αίτημά σας στο [email protected].