Αρχική Εκδηλώσεις Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Λεμεσού! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Λεμεσού! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Λεμεσό σηματοδοτεί η αποψινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου της πόλης.

Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα, από το Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαίδη, στην παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, στην οδό Ανεξαρτησίας. Το δε εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις από χορωδίες, ορχήστρες και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού.

Σύμφωνα με την πολιτιστική λειτουργό του δήμου Σκεύη Αντωνιάδου, το έναυσμα του εορταστικού προγράμματος θα δώσει από τις πέντε το απόγευμα, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, την οποία αργότερα θα συνοδεύουν οι παιδικές χορωδίες του Παπαδάκιου Δημοτικού Ωδείου, της Επιλογής, της Αρμονίας και Μελωδίες και Χρώματα, ταξιδεύοντας τους παρευρισκομένους στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης. Θα ακολουθήσει Εορταστικό Πρόγραμμα με την Αλίκη Χρυσοχού και την Ορχήστρα της.

Την ίδια ώρα θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας, ενώ ο Ξυλοπόδαρος Ζογκλέρ και Μασκότ Χριστουγέννων θα διασκεδάζουν παιδιά και μεγάλους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται βόλτα με το τρενάκι του Δήμου στην οδό Ανεξαρτησίας και στον πεζόδρομο Αγίου Ανδρέου.

Επίσης ο Άγιος Βασίλης θα καταφθάσει στην περιοχή με το έλκηθρο του και τη συνοδεία του για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.