Αρχική Τελευταία Νέα ΦΩΤΟ: Αυτόν ψάχνουν οι Αρχές για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης

ΦΩΤΟ: Αυτόν ψάχνουν οι Αρχές για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του EUGENE ANJEH 27 ετών, από το Καμερούν, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
Πρόκειται για υπόθεση η οποία αφορά την εισαγωγή 4 κιλών και 990 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε στις 15 Απριλίου, 2023 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν στις 18 Απριλίου, 2023 δύο άντρες ηλικίας 24 και 25 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) στο τηλέφωνο 26-806160 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.
  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΕλεγκτική Υπηρεσία: Παράνομη και καταχρηστική η πρόσληψη 19χρονης χωρίς πτυχίο στο Υφυπουργού Τουρισμού
Επόμενο άρθροΠτΔ για διορισμό 19χρονης: Ας μην κανιβαλίζουμε – Δεν θα γίνει τίποτα που ξεφεύγει της νομιμότητας