Αρχική BusinessNews Gold Βραβείο στην κατηγορία Προμηθευτές για την Laiko Cosmos Trading Ltd

Gold Βραβείο στην κατηγορία Προμηθευτές για την Laiko Cosmos Trading Ltd

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο, τα «Cyprus Retail Excellence Awards 2019», όπου ανέδειξαν και βράβευσαν τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Ανάμεσα στα 31 συνολικά βραβεία που δόθηκαν, η εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία ‘’Προμηθευτές’’ για την εξαιρετική της επιχειρηματική επίδοση.

Εκ μέρους της εταιρείας, το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Βασίλης Πετρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Laiko Cosmos Trading Ltd και ο κ. Μιχάλης Παρίδης, Οικονομικός Διευθυντής,  ευχαριστώντας τους συνεργάτες της εταιρείας αλλά και την οικογένεια της Laiko Cosmos όπου καθημερνά δίνει τον καλύτερό της εαυτό με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας.

Μέσα από την ομιλία του ο κ. Πετρίδης, επεσήμανε πως τίποτα δεν ήταν δεδομένο τον Νοέμβριο του 2012, όταν οι ιδιοκτήτες της Cosmos Trading και του Ομίλου Λαϊκού, δύο εδραιωμένων εταιρειών διανομής με πλούσια ιστορία, έδιναν τα χέρια για να ιδρυθεί μια νέα εταιρεία διανομής και ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφόταν με επιτυχία.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Laiko Cosmos Trading Ltd, κατάφερε να είναι μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες διανομής, πώλησης και προώθησης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs) στην Κύπρο, καλύπτοντας όλα τα κανάλια της αγοράς. Χαρακτηρίζεται διαχρονικά για την ικανότητα της να αναπτύσσει και να εδραιώνει με μεγάλη επιτυχία τα brands που διαχειρίζεται, ενώ η φιλοσοφία της στηρίζεται στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Στο portfolio της βρίσκονται σήμερα πέραν των 170 brands μεταξύ των οποίων κορυφαία διεθνείς και τοπικά brands στις κατηγορίες τροφίμων και ποτών. Αρκετά από αυτά κατέχουν ηγετική θέση στην κατηγορία τους, όπως Καφές Λαϊκού, Zivana Loel, Perrier, Stoli, Bacardi Rum, Hendricks, Glenfiddich, La Vache Qui Rit, ΙΟΝ, Tulip κ.α.

Με μια δυναμική, παθιασμένη και άριστα καταρτισμένη ομάδα που ξεπερνά τα 220 άτομα, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει πάνω από 4000 διαφορετικά σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο. Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα ευρύ δίκτυο τροφοδοσίας, υπερσύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους καθώς και υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής σε εταιρείες με ηγετική θέση στις κατηγορίες που δραστηριοποιούνται.

Μέσα από τη σωστή στρατηγική επέκτασης που αναπτύσσει και τους στόχους που θέτει, η Laiko Cosmos Trading Ltd έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία διανομής καταναλωτικών προϊόντων στη Κύπρο.

Φιλοδοξία της Laiko Cosmos Trading Ltd είναι να εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη και πλέον αξιόπιστη εταιρεία διανομής, πώλησης και προώθησης τροφίμων και ποτών στην Κύπρο.

www.laikocosmos.com