Αρχική Τεχνολογία H Intel παρουσιάζει το Skull Canyon mini PC

H Intel παρουσιάζει το Skull Canyon mini PC

Το Skull Canyon της Intel είναι ένα mini PC με υψηλή απόδοση και ιδιαίτερο σχεδιασμό, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο. 

Το νέο μοντέλο έχει την πλήρη ονομασία Intel NUC6i7KYK και αποτελεί ένα mini PC με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel i7-6770HQ, χρονισμένο στα 2.6 GHz (3.5 GHz στη λειτουργία Turbo), 45W, με γραφικά Intel Iris Pro 580. Η Intel προτείνει μία έκδοση με μνήμη RAM 16 GB, ενώ μπορεί η μνήμη να φτάσει μέχρι και τα 32 GB, στα 2133 MHz.

Υποστηρίζονται όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, ενώ υπάρχουν θύρες HDMI 2.0, Mini DisplayPort 1.2, Thunderbolt 3 με υποστήριξη USB 3.1 και DisplayPort 1.2 over USB-C, μαζί με τέσσερις θύρες USB 3.0, SD card reader, βύσμα ακουστικών και θύρα υπερύθρων.

image

Η έκδοση που προτείνει η Intel, με την μνήμη RAM των 16 GB και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 256 GB, αλλά και με προεγκατεστημένο λειτουργικό Windows 10 κοστίζει 999 δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Liliputing.

image

Οι προπαραγγελίες του θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο, ενώ από τον Μάιο και μετά θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους αγοραστές του ο μικρός αυτός, αλλά ικανός υπολογιστής της Intel. Η τιμή του χωρίς, RAM, λειτουργικό σύστημα και εσωτερικό σκληρό δίσκο θα διαμορφωθεί στα 650 δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Ars Technica.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…