Αρχική Τελευταία Νέα Hans & Gretel και στην Λεμεσό!

Hans & Gretel και στην Λεμεσό!

Ο Πρωταράς και η Λεμεσός αναμένεται να υποδεχθούν τις επόμενες εβδομάδες τα πρώτα τους καταστήματα Hans & Gretel τα οποία θα αυξήσουν τον αριθμό της γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο στα τέσσερα, καθώς ήδη λειτουργούν δύο καταστήματα στη παλιά πόλη της Λάρνακας και στο Mall of Cyprus.

Εκτός από τις δύο πόλεις της Κύπρου η γνωστή αλυσίδα θα επεκταθεί σε άλλους 4 προορισμούς και συγκεκριμένα σε Μαδρίτη, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Ντίσελντορφ.

Η άφιξη του Hans & Gretel σε κάθε νέο προορισμό αντιμετωπίζεται πάντα με ενθουσιασμό και αγκαλιάζεται από το καταναλωτικό κοινό που αναζητά την εμπειρία, τη διαδραστικότητα και την ποιότητα.
Το Hans & Gretel, ξεκίνησε την πορεία του το 2017 στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, ζωντανεύοντας το γνωστό παραμύθι των αδερφών Grimm.
cache_876x3000_Analog_medium_234227_194665_20122019.jpg
Έχοντας σημαντική επιχειρηματική εμπειρία, οι άνθρωποι του Hans & Gretel εντόπισαν την ευκαιρία που ανοιγόταν στην ελληνική αγορά, καθώς μέχρι τότε δεν υπήρχε κάποιος άλλος διαδραστικός πολυχώρος που να προσφέρει παράλληλα μια τόσο μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων.
cache_876x3000_Analog_medium_234229_93567_20122019.jpg
Στα καταστήματα Hans & Gretel η ηλικία, η εποχή και τα γούστα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, καθώς στο Hans & Gretel όλοι γίνονται ξανά παιδιά και χάνουν την αίσθηση της εποχής του χρόνου μέσα σε αυτή την απέραντη ποικιλία από δεκάδες γλυκίσματα.
Αρώματα ζύμης και κανέλας που πηγάζουν από τα chimney cakes ανακατεύονται με μυρωδιές από τις bubble waffles, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να τα δοκιμάσει όλα από την πρώτη στιγμή.
Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy