Αρχική Τελευταία Νέα Κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού

Κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την περίοδο 27/6/2019 – 12/7/2019, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, καθημερινά και κάθε Παρασκευή 08:00 – 13:00, εκτός Σαββατοκύριακων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα είναι αμφίδρομη στην αντίθετη κατεύθυνση ή θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού μέσω των πλησιέστερων εξόδων, σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση σε κάθε περίπτωση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους

Προηγούμενο άρθροΈρχεται το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στη Κύπρο!
Επόμενο άρθροΜε νέα στολή παραλλαγής φέτος οι νεοσύλλεκτοι (ΒΙΝΤΕΟ)