Αρχική Τελευταία Νέα Με νέα στολή παραλλαγής φέτος οι νεοσύλλεκτοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νέα στολή παραλλαγής φέτος οι νεοσύλλεκτοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπλίτες της 2019 ΕΣΣΟ προμηθεύτηκαν όλα τα απαραίτητα και είναι έτοιμοι για στράτευση… με τη νέα στολή παραλλαγής της Εθνικής Φρουράς. Πρόκειται για νέα πολυχρωματική στολή παραλλαγής καθώς και άρβυλα νέου τύπου χρώματος μπεζ .

Γιώργος Γεωργίου – Αντισυνταγματάρχης Στρατολογίας 
“Είναι πιο σύγχρονου τύπου στολή είναι διαφορετική η παραλλαγή, διαφορετικές οι ραφές. Όπως έχει σχεδιαστεί εξυπηρετεί καλύτερα το μαχητή κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων. – Διαφέρουν τα χρώματα δηλαδή ; – ναι είναι παραλλαγή ενσωματωμένη στο κυπριακό περιβάλλον. Φοριέται και το χειμώνα και το καλοκαίρι.”

Η νέα στολή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρσι στην στρατιωτική παρέλαση μηχανοκινήτων και πεζοπόρων τμημάτων για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Οι νεοσύλλεκτοι παρέλαβαν δύο από τις παλαιού τύπου στολές και μία καινούργιου τύπου. 

Γιώργος Γεωργίου – Αντισυνταγματάρχης Στρατολογίας 
“Μεθαύριο Παρασκευή θα έχουμε την κατάταξη των εξ αναμονής υγείας στο ΚΕΝ της Λάρνακας και από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 1η με 5 Ιουλίου θα καταταγούν όλοι οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι στα ΚΕΝ Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.” 

Οι στρατεύσιμοι θα υπηρετήσουν για δεκατέσσερις μήνες. 

Προηγούμενο άρθροΚλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού
Επόμενο άρθροΕτήσια Γιορτή του Βοσκού, στην Πάχνα