Αρχική Εκδηλώσεις Η Λεμεσός υποδέχθηκε τη Βασίλισσα το Καρναβαλιού

Η Λεμεσός υποδέχθηκε τη Βασίλισσα το Καρναβαλιού

Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος, της Βασίλισσας του Καρναβαλιού στην πόλη της Λεμεσού ” Το βαθύ μπλε της Μεσογείου “, την οποίαν ενσαρκώνει η διαχρονική καρναβαλίστρια Μαρία Πιερή Συκοπετρίτου.

Οι αρχές της πόλης, όλη η βασιλική οικογένεια του καρναβαλιού και πλήθος κόσμου υποδέχθηκαν τη νέα Βασίλισσα με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα, στέλνοντας το μήνυμα πως τις επόμενες δέκα μέρες, η Λεμεσός θα είναι το επίκεντρο της Κύπρου, με κέφι, χαρά και διασκέδαση.

Η περσινή Βασίλισσα “Λεμεσός – Το διαμάντι της Μεσογείου”, Έλενα Παπαδοπούλου, έστεψε την νέα Βασίλισσα, η οποία χαιρετίζοντας τον κόσμο ευχαρίστησε το Δήμο Λεμεσού που την επέλεξε γι’ αυτό το ρόλο, προσθέτοντας ” θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να διασκεδάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα αυτές τις μέρες, να ξεχάσουμε την καθημερινότητα, τα προβλήματα και να διασκεδάσουμε και να γεμίσουμε μπαταρίες για τον υπόλοιπο χρόνο”.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης κάλεσε όλο τον κόσμο να αφήσει πίσω του τις σκοτούρες για τις επόμενες 10 μέρες και να διασκεδάσει, γεμίζοντας με αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας.

“Από σήμερα και για τις επόμενες δέκα μέρες η Λεμεσός κερνά χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία”, είπε και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού ανέβηκε στο καταγάλανο άρμα της, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον κυματισμό της θάλασσας και παρέλασε με τη συνοδεία της, το δημοτικό συμβούλιο, τη βασιλική οικογένεια, τη Χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, τους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου, τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, την ομάδα κρουστών Batukinio και τις Μαζορέττες Λεμεσού.

Η παρέλαση ξεκίνησε από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και κατέληξε στην Πλατεία Ηρώων όπου ακολούθησε καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα Ritmo di Carnaval.