Αρχική BusinessNews Kορυφαίες συνεργασίες για την υλοποίηση του έργου Limassol del Mar

Kορυφαίες συνεργασίες για την υλοποίηση του έργου Limassol del Mar

Οι κορυφαίες συνεργασίες, τις οποίες έχει επιλέξει η κοινοπραξία Cypeir Properties Ltd για την υλοποίηση του έργου Limassol del Mar The Signature Collection, που χαρακτηρίζονται από επωνυμίες που έχουν καθιερωθεί για την κομψότητα, τη φινέτσα και την υψηλή αισθητική, συμπληρώνονται με την ανάθεση της μελέτης και του σχεδιασμού των επίπλων κουζίνας του έργου στον ιταλικό Οίκο ARCLINEA.

Ο Οίκος που εκπροσωπείται στην Κύπρο από τον όμιλο εταιρειών Ergo Home Group Ltd έχει συμβάλει  με ανάλογες συνεργασίες σε αντίστοιχα έργα παγκόσμιου βεληνεκούς, καθώς χαρακτηρίζεται από την αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας στην επιλογή των υλικών κατασκευής αλλά και στην απαράμιλλη έμφαση στη λεπτομέρεια, που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τον ιταλικό σχεδιασμό.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιλογή της κουζίνας Convivium Professional Edition, με την οποία θα είναι εξοπλισμένα όλα τα διαμερίσματα του έργου The Signature Collection, που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του παγκοσμίου φήμης Αρχιτέκτονα Antonio Citterio.

Η κοινοπραξία των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός (Cypeir Properties Ltd) έχει προχωρήσει στην υλοποίηση ενός έργου που επαναπροσδιορίζει τα εγχώρια αναπτυξιακά πρότυπα, προσελκύοντας διεθνές ενδιαφέρον, με ηχηρές επιλογές συνεργατών όπως o ιταλικός Οίκος εσωτερικής διακόσμησης, Gianfranco Ferré Home και o της ιταλικός Οίκος, σχεδιασμού επίπλων κουζίνας ARCLINEA, ο οποίος αποτελεί την πιο πρόσφατη συνεργασία.

Arclinea Cyprus

Το Signature Collection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ των δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων με πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια που παρέχουν, την ίδια στιγμή, πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού. Το έργο, σχεδιασμένο από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία αρχιτεκτόνων Benoy, περιβάλλεται από περίτεχνες πισίνες και πλούσιους κήπους που αποπνέουν ηρεμία, δημιουργώντας, έτσι, έναν ειδυλλιακό χώρο στην καρδιά της παραλιακής της Λεμεσού.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από της πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Προηγούμενο άρθροΠαραγωγή Χυμού στην Κύπρο με Ηλιακή Ενέργεια
Επόμενο άρθροΟικονομική στήριξη στα παιδιά των θυμάτων του «Ορέστη» θα παρέχει η Κυβέρνηση