Αρχική Τελευταία Νέα Καλός ο Βαλεντίνος αλλά Τσικνοπέμπτη δεν είναι! Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας...

Καλός ο Βαλεντίνος αλλά Τσικνοπέμπτη δεν είναι! Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας από τον Δ. Λεμεσού

Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι μια ιδιαίτερα αγαπησιάρικη μέρα καθώς γιορτάζουν οι ερωτευμένοι…

Αλλά στην Λεμεσό οι μέρες ήδη μετρούν αντίστροφα για μια από τις αγαπημένες μέρες της πόλης μας!

Η Τσικνοπέμπτη, είναι την επόμενη Πέμπτη 20/2 και ο Δήμος Λεμεσό έχει ήδη προετοιμαστεί για την αρχή του Καρναβαλιού

Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

11.00π.μ.

Καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και κέρασμα μπροστά από την Ελληνική Τράπεζα (οδός Γλάδστωνος, πρώην Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού) και την Τράπεζα Κύπρου (οδός Αγίου Ανδρέου έναντι εκκλησίας Αγίας Νάπας). 

12.30μ.μ.

Η ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού» τραγουδούν στην Πλατεία Σαριπόλου για όλο τον κόσμο.

5.00μ.μ. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) ζωντανεύει και μας παρασέρνει στους ρυθμούς του Καρναβαλιού με μουσική και τραγούδι.

5.30μ.μ. H ομάδα κρουστών Batukinio ανεβάζει τους ρυθμούς του καρναβαλιού με την παρουσία τους. Το γλέντι συνεχίζεται με το συγκρότημα «Latin Smile Salsa»

5.45μ.μ. Δημοτικό Μέγαρο

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων  (Λεμεσού) διοργανώνουν Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα «Καρναβάλι 2020». Συμμετέχουν η Δημοτική και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών.

6.15μ.μ. Δημοτικό Μέγαρο

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέττες Λεμεσού  και τις Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών σε πομπή, θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

7.00μ.μ. Ο Βασιλιάς Λεμέσιος, ο Μαχαραγιάς της πόλης εισέρχεται στην πόλη πάνω σε ένα εντυπωσιακό άρμα με τη συνοδεία του. Τον Βασιλιά πλαισιώνουν ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίουη Βασιλική Οικογένεια, οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου και οι Κανταδόροι Αρίονες, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι Μαζορέττες Λεμεσού.

Εδώ Λεμεσός! Κοπιάστε όλοι μεταμφιεσμένοι!

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου  και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου,  Καραϊσκάκη (Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη), Στασίνου, Ανδρέα Δρουσιώτη και θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων. Θα ακολουθήσει ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα «The Carnaband»