Αρχική Τελευταία Νέα Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω οδικών έργων

Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω οδικών έργων

Οδικά έργα πραγματοποιούνται σε δρόμους της Λεμεσού

1. Οδικά έργα στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 17/2/2020 και την Τρίτη 18/2/2020, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, στη Λεωφόρο Σπύρου Αραούζου – παραλιακός δρόμος Λεμεσού  (τμήμα επίχωσης), από τη συμβολή του με την οδό Ζήνας Κάνθερ μέχρι τη συμβολή του με την οδό Ανεξαρτησίας στις δύο νότιες λωρίδες με κατεύθυνση τη Μαρίνα Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες τοπικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.  

2. Οδικά έργα στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 16/2/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 17:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό, από τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα (φώτα Συμιλλίδη) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πέτρου Τσίρου (φώτα ΝΑΑΦΙ) θα εκτελούνται εργασίες τοπικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες με αμφίδρομη κίνηση ή θα τυγχάνει διαχείρισης με σύστημα STOP & GO ανάλογα με την περίπτωση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.