Αρχική Τελευταία Νέα Κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τα άγρια επεισόδια μεταξύ...

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τα άγρια επεισόδια μεταξύ Ελληνοκύπριων και αλλοδαπών στην Πάφο

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (18/3) ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ Ελληνοκύπριων και αλλοδαπών στην Επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δόθηκε πληροφορία ότι περίπου 30–35 ανήλικα πρόσωπα αραβικής καταγωγής, τα οποία διαμένουν σε Δομή Ανηλίκων στην Πάφο, αναχώρησαν πεζοί με προορισμό την Πλατεία Κέννεντυ να διαμαρτυρηθούν ένεκα της επετείου έναρξης του εμφυλίου πολέμου στην Συρία πριν από 13 χρόνια.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν, στην Πλατεία Κέννεντυ και εντόπισαν τα πρόσωπα αυτά τα οποία διαμαρτύρονταν ειρηνικά, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου θαμώνες παρακείμενων υποστατικών, άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκεί παρουσία τους και λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις.

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγα 24ώρα μετά και κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφει τις άγριες συμπλοκές, ενώ σε αυτό φαίνονται άτομα να κρατούν επιθετικά όργανα, ενώ στα πλάνα φάνηκε ότι οι συμπλοκές ήταν εκτός ελέγχου.

 

Να σημειώσουμε ότι, για την πιο πάνω υπόθεση κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, 44χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρατσισμού, επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, εξύβριση και απειλή.