Αρχική Τελευταία Νέα Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων πυροσβεστών στην παρουσία ΠτΔ

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων πυροσβεστών στην παρουσία ΠτΔ

Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στο μνημείο πεσόντων της ΕΜΑΚ, στην Κοφίνου.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την Τρίτη 11 Ιουλίου, ημέρα μνήμης των πεσόντων πυροσβεστών μας, αμέσως μετά τη λήξη της επιμνημόσυνης δέησης στη ναυτική βάση «Αντγος Ευάγγελος Φλωράκης», θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων της ΕΜΑΚ, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου, όπου και υπηρετούσαν τα αδικοχαμένα μέλη της υπηρεσίας.

Στην κατάθεση στεφάνων, προστίθεται, πέραν των μελών των οικογενειών των ηρώων μας, θα παραστούν ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο  Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, η  Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Άννα Κουκκίδη Προκοπίου, Εκπρόσωπος του Αρχηγού Ε.Φ., ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοφίνου, ως επίσης και Προέδροι ή εκπρόσωποι των ΣΥ.ΠΥ.Κ. και Ο.ΣΥ.ΠΥ.Κ.

Πηγή:ΚΥΠΕ

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθρο“Βολές” του ΤΕΠΑΚ προς την Αρχιεπισκοπή για την αύξηση των ενοικίων στις εστίες
Επόμενο άρθροΤραγωδία! Νεκρός 29χρονος στην Πέτρα του Ρωμιού