Αρχική Τελευταία Νέα Κατέρρευσε δεύτερο μπαλκόνι την ίδια μέρα στη οδό Κατσουνωτού

Κατέρρευσε δεύτερο μπαλκόνι την ίδια μέρα στη οδό Κατσουνωτού

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν από την κατάρρευση μπαλκονιού στη Λεμεσό και λίγο μετά το μεσημέρι, άλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε το μπαλκόνι διαμερίσματος στον 7ο όροφο πολυκατοικίας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Κατσουνωτού, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου αποκλείσουν το σημείο, και κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της γυναίκας που τραυματίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας της μέχρι στιγμής να μην εκπνέει ανησυχία, ωστόσο αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Για το νέο περιστατικό έχουν ενημερωθεί λειτουργοί του Δήμου Λεμεσού, για εξετάσεις στο κτήριο.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα τα ξημερώματα υποχώρησε μπαλκόνι κατοικίας, από επτά ορόφους, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στη Λεμεσό. Από την πτώση, τόσο το πεζοδρόμιο όσο και ο δρόμος μπροστά από το κτίριο γέμισαν σοβάδες και τσιμέντο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν το σημείο για ασφάλεια, ενώ διευθέτησαν και την τροχαία κίνηση, ενώ δεν καταγράφηκε τραυματισμός.