Αρχική Τελευταία Νέα Κλειστό και απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστό και απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου και στην αερογέφυρα Καλαμών στην είσοδο Λευκωσίας

Συνεχίζονται και απόψε οι ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα από Σκαρίνου μέχρι Ζύγι, καθώς και στην αερογέφυρα Καλαμών, στην είσοδο της Λευκωσίας.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τη Σκαρίνου μέχρι το Ζύγι, διεξάγονται από την περασμένη Τρίτη, μέχρι και απόψε Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ολονύκτιες εργασίες για τοπικές επιδιορθώσεις του οδοστρώματος. Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 η ώρα το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στις λωρίδες της αντίθετης κατεύθυνσης, η οποία λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην είσοδο/ έξοδο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην αερογέφυρα Καλαμών. Άρχισαν χθες Τετάρτη, 26 Ιουνίου και ολοκληρώνονται απόψε.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, για ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος στην αερογέφυρα Καλαμών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών απόψε, θα είναι κλειστές οι λωρίδες κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Λευκωσία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του κυκλικού κόμβου Καλαμών.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.