Αρχική Τελευταία Νέα Παραδέχθηκε την δολοφονία του Κωνσταντινίδη ο 45χρονος

Παραδέχθηκε την δολοφονία του Κωνσταντινίδη ο 45χρονος

Ο 45χρονος , που καταζητούνταν για τη δολοφονία του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος, προβάλλοντας τη δική του εκδοχή των γεγονότων. Η δολοφονία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ορμήδεια.

Ο 45χρονος παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις το απόγευμα της επόμενης μέρας του φονικού και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο. Το θύμα και ο κατηγορούμενος ήταν συνεργάτες και είχαν συναντηθεί στο βαφείο του πρώτου.

Σύμφωνα με τον 45χρονο, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να αρπάξει το κυνηγετικό όπλο και να πυροβολήσει το θύμα. Στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει το έγκλημα, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τράπηκε σε φυγή.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστήριο για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Ο ανακριτής της υπόθεσης παρουσίασε τα γεγονότα και τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της δολοφονίας, η οποία διαπράχθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης, με φόντο οικονομικές διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη.

Ο ανακριτής ανέφερε ότι σε βάρος του 45χρονου διερευνάται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και ότι φαίνεται να έριξε δύο πυροβολισμούς στο θύμα, πλήττοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι. Επιπλέον, σύμφωνα με έκθεση που παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, το θύμα έφερε επίσης κακώσεις και πολλαπλά χτυπήματα.