Αρχική Εκδηλώσεις Γιατί κρύβεται πίσω από τον φίκο ο τέως Υφ. Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Γιατί κρύβεται πίσω από τον φίκο ο τέως Υφ. Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην τηλεοπτική συνεργασία της χρονιάς!

@mhatzigiannis Σπίτι με το Mega! @lefteris pantazis @ellikokkinou Μην το χάσετε! @Roula Koromila @SpitiMeToMega_Official @Mega TV ♬ πρωτότυπος ήχος – Michalis Hatzigiannis

Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, ο λόγος για να μείνουμε εντός και να απολαύσουμε μοναδικά μουσικά ταξίδια, επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA.

Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή. Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους.

Μαζί της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος. Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή.