Αρχική Τελευταία Νέα Κύπρος : 25χρονος καταδικάστηκε για κακοποίηση μαθητριών

Κύπρος : 25χρονος καταδικάστηκε για κακοποίηση μαθητριών

Διαδοχικές ποινές φυλάκισης 12 χρόνων για σεξουαλική κακοποίηση δύο 13χρονων κοριτσιών, επέβαλε τη Δευτέρα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 25χρονο από την Αραδίππου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» και η Νατάσα Χριστοφόρου, ο νεαρός είχε καταδικαστεί ήδη τν Δεκέμβριο του 2022 σε δεκαετή κάθειρξη για βιασμό και κακοποίηση 14χρονης μαθήτριας.

Στον 25χρονο επιβλήθηκαν διαδοχικές ποινές φυλάκισης 7 και 5 χρόνων αντίστοιχα, για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 25χρονος είχε προβεί σε παραδοχή οκτών κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης και άγρα παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς με τα αδικήματα να έχουν διαπραχθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ των ετών 2020 και 2021 στη Λάρνακα.

Το ιστορικό του, όπως αναφέρει η εφημερίδα, για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, αναδείχθηκε όταν καταδικάστηκε για τον βιασμό της 14χρονης την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου 2021, την κακοποίησε και τη βίασε.

Ο 25χρονος είχε εντοπιστεί τον Νοέμβριο του 2021 όταν βρέθηκαν στην κατοχή του αποθηκευμένα σε κινητό τηλέφωνο 14 αρχεία εικόνας και 6 αρχεία βίντεο με παιδική πορνογραφία.