Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Δεν συνεχίζονται λόγω βροχών οι δειγματοληψίες στο χώρο Πισσαρίδη

Λεμεσός: Δεν συνεχίζονται λόγω βροχών οι δειγματοληψίες στο χώρο Πισσαρίδη

Στη πόλη συνεχίζουν να λειτουργούν τρία σημεία μοριακού ελέγχου Covid-19

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι σταμάτησαν λόγω των βροχών οι δειγματοληψίες εργαζομένων στο χώρο στάθμευσης της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη, στη Λεμεσό.

Το πρωί οι δειγματοληψίες ξεκίνησαν κανονικά, χωρίς να παρουσιάζονται οποιεσδήποτε καθυστερήσεις στα τέσσερα σημεία που έχουν καθοριστεί για την Επαρχία Λεμεσού, ενώ γύρω στο μεσημέρι, λόγω των καιρικών συνθηκών, οι δειγματολήπτες στο χώρο της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη, μεταφέρθηκαν και ενίσχυσαν το δειγματοληπτικό σταθμό στο χώρο στάθμευσης της Λαϊκής Αγοράς Επαμεινώνδα.

Ως εκ τούτου, στη Λεμεσό σήμερα συνεχίζουν να λειτουργούν τρία σημεία μοριακού ελέγχου Covid-19, στο αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού, στο πάρκο Γλαύκου Κληρίδη, επί της οδού Αμερικάνας και στo χώρο στάθμευσης της Λαϊκής Αγοράς Επαμεινώνδα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Επαρχία Λεμεσού, τα τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για το γενικό πληθυσμό, γίνονται στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Lidl επί της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στο χώρο στάθμευσης του αρτοποιείου Sigma στην οδό Αγίας Φυλάξεως και στο κοινοτικό γήπεδο Κολοσσίου.