Αρχική Πρόταση Λεμεσός: Εσείς έχετε δοκιμάσει το steakhouse που σερβίρει μόνο δικά του Κυπριακά...

Λεμεσός: Εσείς έχετε δοκιμάσει το steakhouse που σερβίρει μόνο δικά του Κυπριακά βοδινά;

2_1.png

Κυπριακό dryaged βοδινό με κορυφαία ποιότητα που θα το βρεις μόνο στο The Porterhouse & Co.

Ο Κυριάκος αγελαδοτρόφος τρίτης γενιάς και ο Stephan Chef με πολύχρονη εμπειρία σε κουζίνες του εξωτερικού είχαν ένα κοινό όραμα.

Να δημιουργήσουν το καλύτερο κυπριακό steakhouse στη Λεμεσό και ίσως σε όλη την Κύπρο!

Και ήθελαν να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιώντας το δικό τους Κυπριακό βοδινό.

Θα αναρωτηθείτε… Γίνετε καλό steak από κυπριακό κρέας;

Σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε και να καταλάβετε από μόνοι σας την ποιότητα που θα γευτεί ο ουρανίσκος σας! (Και δεν θα πληγώσει την τσέπη σας…)

2_1.png

Κλασική διακόσμηση, dry-aged στέικ, ευπρόσδεκτο προσωπικό και μια μοναδική ατμόσφαιρα είναι αυτά που αντικρίζεις όταν εισέλθεις στον χώρο του The Porterhouse & Co, με βάση του τη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη Μέσα Γειτονιά.

Στο steakhouse θα απολαύσεις μοναδικά στέικ Κυπριακής προέλευσης, φαντασμαγορικά ορεκτικά,  το ψάρι της ημέρας και μια κάβα με εκλεπτυσμένα κρασιά και κοκτέιλς, που θα ολοκληρώσουν την μοναδική εμπειρία του εστιατορίου και τα γαστρονομικά μηνύματα που θέλει να διατυπώσει ο σεφ προς τους πελάτες.

3_1.png

Οι ιδιοκτήτες, με όραμα να αλλάξουν την αντίληψη των καταναλωτών προς  το Κυπριακό στέικ, παράγουν το δικό τους Κυπριακό βοδινό κρέας και επιλέγουν από επιλεγμένες φάρμες από όλη την Κύπρο, όπου μετά ωριμάζουν το κρέας μέχρι και 90 ημέρες, έτσι ώστε οι πελάτες του να απολαύσουν ζουμερά & τρυφερά κομμάτια στέικ σε προσιτές τιμές χωρίς να “τσιμπούν” στις τσέπες. 

Διεύθυνση: Γεωργίου Γρίβα Διγενή 10, Μέσα Γειτονιά

Τηλέφωνο: 99 878897

The Porterhouse & Co. Facebook

The Porterhouse & Co. Instagram

4_2.png