Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Γεμίζει η πόλη με κλασσικά αυτοκίνητα

Λεμεσός: Γεμίζει η πόλη με κλασσικά αυτοκίνητα

Με τον “Ανοιξιάτικο Αγώνα Ακριβείας 2017”, η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου εγκαινιάζει σήμερα το Πρωτάθλημα Κλασσικών Οχημάτων Armor All, που γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.
 
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:01, στο χώρο του Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στη Λεμεσό, ενώ η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της επαρχίας Λεμεσού με κατεύθυνση προς την επαρχία Λάρνακας.
 
Ο τερματισμός θα γίνει στο χωριό Σκαρίνου και στο Golden Donkeys Farm, όπου θα υπάρξουν δραστηριότητες και θα γίνει απονομή βραβείων, αναμνηστικών και διπλώματος συμμετοχής. 
 
Συνολικά το Πρωτάθλημα Κλασσικών Οχημάτων αποτελείται από τέσσερις  αγώνες, με τον δεύτερο να πραγματοποιείται  το διήμερο  24 και 25 Ιουνίου, με την ονομασία “Διεθνής Αγώνας Ακριβείας 2017”.
 
Στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο “Αγώνας Ακριβείας Ιδρύματος Θεοτόκος 2017” και στις 10 Δεκεμβρίου ο “Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας 2017”.
 
Οδηγοί και συνοδηγοί, θα βαθμολογούνται ξεχωριστά και θα συγκεντρώνουν βαθμούς σε κάθε αγώνα ανάλογα με τη θέση κατάταξης τους, ενώ πρωταθλητής θα ανακηρυχθεί ο οδηγός και ο συνοδηγός με το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στο σύνολο των τεσσάρων αγώνων.
 
Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα καθαρά έσοδα θα δίνονται σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς. 

Πηγή: ΚΥΠΕ