Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Γυναίκα περιφερόταν σε αερογέφυρα – Σωτήρια η παρέμβαση της Αστυνομίας

Λεμεσός: Γυναίκα περιφερόταν σε αερογέφυρα – Σωτήρια η παρέμβαση της Αστυνομίας

Μια γυναίκα, η οποία έλαβε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε νοσοκομείο, περιπλανιόταν στην αερογέφυρα Πολεμιδίων, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά της και επιφέροντας κινητοποίηση από τα μέλη της Αστυνομίας.

Το συμβάν έγινε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, συγκεκριμένα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι μια γυναίκα βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο πάνω στην αερογέφυρα Πολεμιδίων, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να πέσει θύμα των διερχόμενων οχημάτων.

Αμέσως, μέλη της Αστυνομίας, ενημερώθηκαν και κατευθύνθηκαν στο σημείο, εντοπίζοντας την άγνωστη γυναίκα μέσα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στη βύθιση της αερογέφυρας Πολεμιδίων, κατευθυνόμενη προς τη Λευκωσία.

Η εν λόγω γυναίκα, καταλαβαίνοντας την παρουσία των αστυνομικών, αντέδρασε έντονα, προσπαθώντας να τραπεί μέσα στον αυτοκινητόδρομο. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα, ακινητοποίησαν τη γυναίκα και την απομάκρυναν με ασφάλεια από τον αυτοκινητόδρομο. Έπειτα, κλήθηκε περίπολος που την μετέφερε με ασφάλεια στο σπίτι της.

Ερωτηθείσα για τα αίτια, ανέφερε ότι λίγο προηγουμένως είχε λάβει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε νοσοκομείο της Λεμεσού και αισθανόταν ζαλισμένη και συγχυσμένη, καθιστώντας αμυντική την απώλεια του προσανατολισμού της.