Αρχική BusinessNews Wargaming: Ανακοινώνει έξι νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κύπρο

Wargaming: Ανακοινώνει έξι νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κύπρο

Για ακόμη μια χρονιά, η Wargaming είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης σε φοιτητές και πρόσφατους αποφοίτους πανεπιστημίων. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Wargaming Forge θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους υπό την καθοδήγηση κορυφαίων εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας παιχνιδιών, μέσα από 6 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τα προγράμματα επικεντρώνονται στους ακόλουθους κλάδους: Software Engineering, Game LiveOps, Maintenance, 3D Art, 2D Art και οπτικά εφέ (VFX). Τα προγράμματα προσφέρουν ένα συνδυασμό πρακτικής και θεωρίας, παρέχοντας στους συμμετέχοντες πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και τεχνογνωσία.

Σημειώνεται πως τα προγράμματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά και είναι δωρεάν για όλους. Η διαδικασία επιλογής υποψηφίων είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν δεξιότητες (hard skills), όπως η γνώση της αγγλικής γλώσσας για όλα τα προγράμματα και βασικές γνώσεις προγραμματισμού για ορισμένα από αυτά – όπως στο πρόγραμμα Software Engineering.

Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στα γραφεία της Wargaming στη Λευκωσία, στο πλαίσιο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν δικαίωμα εργασίας στην Κύπρο (η Wargaming δεν χορηγεί άδειες διαμονής και εργασίας γι’ αυτού του είδους τις θέσεις).

Υπενθυμίζεται πως την περσινή χρονιά, η Wargaming Forge ενίσχυσε τις σχέσεις της με τον ακαδημαϊκό κλάδο της Κύπρου, μέσα από δύο μνημόνια συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επιπλέον, σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια, το τμήμα Creative Research της Wargaming, πραγματοποίησε πρόγραμμα μη αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς και κοινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φοιτητών μαζί με το UCLan Cyprus.

Πληροφορίες εγγραφής:

  • Software Engineering και Game LiveOps: οι αιτήσεις ξεκίνησαν στις 22 Ιανουαρίου
  • 3D Art, 2D Art, και VFX: οι αιτήσεις ξεκινούν στις 12 Φεβρουαρίου
  • Maintenance: οι αιτήσεις ξεκινούν στις 19 Φεβρουαρίου

Αν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το πάθος σας σε καριέρα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει καθώς και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://wgforge.wargaming.com/

«Παρατηρούμε τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα όσο και για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης που προσφέρει η εταιρεία μας, ιδιαίτερα από νέα ταλέντα που αναζητούν ευκαιρίες στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών. Εντός του 2023, λάβαμε 5 χιλιάδες περίπου αιτήσεις για τα προγράμματα της Wargaming Forge τα οποία απευθύνονται σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας», ανέφερε η Renata Tilmantaite, Head of Global Talent Acquisition, στην Wargaming. «Κύρια δέσμευση της εταιρείας μας για το 2024 αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων. Πιστεύουμε πως αυτοί οι έξι τομείς αποτελούν την ιδανική πρώτη επαφή με μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του gaming όπως είναι η Wargaming»

 

Η Wargaming Forge εγκαινίασε επιτυχώς 18 επιμορφωτικά προγράμματα και προγράμματα πρακτικής άσκησης εντός του 2023, με τη βοήθεια και υποστήριξη 93 υπαλλήλων που ανέλαβαν ρόλο μέντορα. Τον περασμένο χρόνο, η Wargaming προσέλαβε 40 άτομα που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα προγράμματα επιμόρφωσης και πρακτικής άσκησης της εταιρείας.