Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Σαρωτικές έρευνες και συλλήψεις – Ναρκωτικά και όπλα στα χέρια της...

Λεμεσός: Σαρωτικές έρευνες και συλλήψεις – Ναρκωτικά και όπλα στα χέρια της αστυνομίας

Nαρκωτικά, αεροβόλο πιστόλι και έξι συλλήψεις είναι ο απολογισμός των σαρωτικών ερευνών που έγιναν στη διάρκεια της νύκτας στη Λεμεσό. 

Στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου ο οποίος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα τις προσπάθειες για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Στην ολονύκτια επιχείρηση της αστυνομίας συμμετείχαν εκατόν και πλέον αστυνομικοί  από διάφορα κλιμάκια της ΑΔΕ Λεμεσού με τη συμμετοχή και της ΜΜΑΔ. Μέχρι τις 11 το βράδυ είχαν πραγματοποιηθεί έρευνες σε 15 οικίες και υποστατικά που ανήκουν σε 12 πρόσωπα και έγιναν και 6 συλλήψεις.

Πρώτος συνελήφθη 22χρονος από τα Κάτω Πολεμίδια  σπίτι του οποίου εντοπίστηκε αεροβόλο πιστόλι και οπλοτόξο. Ακολούθησε έρευνα στο ΣΥ.ΦΙ. της ΑΕΛ όπου εντοπίστηκε χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη στην κατοχή νεαρού ο οποίος και συνελήφθη.

Επίσης στη διάρκεια  ελέγχου οχήματος εντοπίστηκαν στην κατοχή του νεαρού οδηγού ποσότητα κάνναβης 1,4 κιλών, ομοίωμα πιστολιού, περούκα καθώς και εργαλεία.

Παράλληλα συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές οι οποίες βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο. Οι νεαρές εντοπίστηκαν κατά την  έφοδο της Αστυνομίας σε δύο νυκτερινά κέντρα.