Αρχική BusinessNews Λεμεσός: Το ανανεωμένο Mediterranean Beach Hotel σας προσκαλεί στο απόλυτο καλοκαίρι!

Λεμεσός: Το ανανεωμένο Mediterranean Beach Hotel σας προσκαλεί στο απόλυτο καλοκαίρι!

Ανακαλύψτε ξανά το premium Ξενοδοχείο 4 αστέρων στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό 

 

To Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό αποτελεί μια πολυτελή απόδραση στην Κύπρο, που ενσαρκώνει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της αυθεντικής κυπριακής φιλοξενίας. Διαθέτοντας μια ήρεμη, γαλήνια ατμόσφαιρα με υπέροχες παραλίες με γαλάζια σημαία, καθώς και ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον, το Mediterranean έχει φιλοξενήσει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο, ως ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο νησί εδώ και 30 χρόνια. Φέτος, προσκαλεί τους επισκέπτες του να βιώσουν μια αναβαθμισμένη και άκρως ανανεωμένη εμπειρία διαμονής. Ανακαινισμένοι χώροι και διάθεση, εκλεπτυσμένα μενού και ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, ένα μοναδικό spa και μια επιβλητική πισίνα στο κέντρο του Ξενοδοχείου, μετατρέπουν το Mediterranean σε έναν επίγειο καλοκαιρινό παράδεισο.

Ονειρεμένη διαμονή στα ανακαινισμένα δωμάτια 

Η αισθητική της Μεσογείου είναι διάχυτη σε όλα τα ανακαινισμένα δωμάτια του Mediterranean, που διαχωρίζονται σε deluxe bedrooms, superior bedrooms, luxury studios, family rooms και suites, θυμίζοντας τοπογραφία του νησιού. Οι απαλές αποχρώσεις του μπεζ της άμμου δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας, ενώ οι αποχρώσεις του μπλε μιμούνται τα κύματα που περιβάλλουν την ακτή. Αντίστοιχα, ο στρατηγικά τοποθετημένος φωτισμός πάνω από το κρεβάτι θυμίζει τον ήλιο που ανατέλλει πάνω από τον ορίζοντα.

Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη άνεση και είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουρτίνες συσκότισης, εντυπωσιακά κλινοσκεπάσματα και άνετους χώρους καθιστικού. Τα μπάνια έχουν επίσης υποβληθεί σε ανανέωση για να δημιουργήσουν μια πολυτελή, χαλαρωτική αύρα…

 

 

Διαβάστε Περισσότερα…