Αρχική BusinessNews Xρυσό και Αργυρό στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στα Cyprus Healthcare Business Awards

Xρυσό και Αργυρό στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στα Cyprus Healthcare Business Awards

Με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Ποιότητα Υπηρεσιών» και Αργυρό στην κατηγορία «Καινοτόμος Μονάδα Διαγνωστικού Κέντρου» διακρίθηκε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Χημείο Γιαννουκά – Άλφα Εύρεσις) στα Cyprus Healthcare Business Awards 2021.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και καινοτομιών σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, o Αναστάσιος Καλογιάννης, Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, δήλωσε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ο Όμιλός μας παραλαμβάνει σήμερα τα δύο αυτά σημαντικά βραβεία. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ποιότητα Υπηρεσιών και Αργυρό στην κατηγορία Καινοτόμος Μονάδα Διαγνωστικού Κέντρου, με το δεύτερο να αποτελεί μια εξαιρετικής σημασίας διάκριση για το πρωτοπόρο Πολυδύναμο Διαγνωστικό μας Κέντρο. Για εμάς, κάθε επιβράβευση αποτελεί αναγνώριση του έργου που επιτελούμε. Πρωτίστως, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσοι μας τιμούν επιλέγοντας τα κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για τις εργαστηριακές και διαγνωστικές τους εξετάσεις. Τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι βασιζόμενοι πάντα στο τρίπτυχο Ποιότητα – Αξιοπιστία – Καινοτομία θα Είμαστε Εδώ για την Υγεία Όλων».

vioiatriki2.jpg

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, από τη δραστηριοποίησή του στην Κύπρο το 2017, με τη συγκρότηση και πλήρη διαχείριση μέχρι σήμερα του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, την εξαγορά της πλειοψηφίας μετοχών του Χημείου Γιαννουκά το ίδιο έτος και ένα χρόνο αργότερα την πλήρη εξαγορά του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, επενδύει συνεχώς σε ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία. Εισάγει κορυφαίο ιατρικό εξοπλισμό, με αυτοματισμούς, ρομποτικές διεργασίες και χρήση τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης και παρέχει πρωτοποριακές για τα δεδομένα της Κύπρου υπηρεσίες και νεωτεριστικούς τρόπους εξυπηρέτησης, που αναβαθμίζουν ριζικά και θέτουν νέα standard στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον τόπο. Η διαχείριση της ποιότητας βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Ομίλου, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά βραβεύεται για αυτήν, λαμβάνοντας μάλιστα Χρυσό βραβείο Ποιότητας Υπηρεσιών.

Μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες του Ομίλου είναι η δημιουργία του πρώτου στην Κύπρο Πολυδύναμου Διαγνωστικού Κέντρου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ενός one-stop services κέντρου, που απλώνεται σε τρία επίπεδα και συνδυάζει υπηρεσίες κλινικού εργαστηρίου και απεικονιστικού διαγνωστικού κέντρου στην ίδια τοποθεσία, μηδενίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε χώρους απαράμιλλης αισθητικής, που σέβονται τον εξεταζόμενο και τον ενισχύουν ψυχολογικά, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στις διαγνωστικές υπηρεσίες, με πρωτοπόρο και σε ορισμένες περιπτώσεις μοναδικά προσφερόμενο στην Κύπρο εξοπλισμό τεχνητής νοημοσύνης, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (ιατρούς, νοσηλευτές, τεχνολόγους και ειδικούς επιστήμονες), χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Το κέντρο βραβεύτηκε με Αργυρό στην κατηγορία «Καινοτόμος Μονάδα Διαγνωστικού Κέντρου».