Αρχική Εκδηλώσεις Λεμεσός: Χιλιάδες Αη Βασίληδες θα κατακλύσουν την Παραλιακή την Κυριακή!

Λεμεσός: Χιλιάδες Αη Βασίληδες θα κατακλύσουν την Παραλιακή την Κυριακή!

Στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού θα ξεχυθούν αύριο χιλιάδες Αη Βασίληδες, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά παράλληλα την προσφορά οικονομικής βοήθεια στους συνανθρώπους μας.  

 

Το γνωστό “Santa`s Run”, που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του εξωτερικού και προσελκύει χιλιάδες κόσμου με στολές Άη Βασίλη, οι οποίοι είτε  τρέχουν είτε περπατούν, οργανώνεται στη Λεμεσό με την ονομασία “Santa`s Race”, από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, σε συνεργασία με την Cyprus Sightseeing και το Πολυδύναμο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Οι Αη Βασίληδες θα ξεκινήσουν στις 9:30 από την Επίχωση Λεμεσού και θα καλύψουν διαδρομή πέντε χιλιομέτρων κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι πολίτες, μικροί και μεγάλοι.

“Στόχος της εκδήλωσης είναι να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου και να προσκαλέσει τον κόσμο να συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την παροχή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων γευμάτων σε οικογένειες της Λεμεσού που το έχουν ανάγκη”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.  

Το “Santa’s Race”, τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Νίκου Νικολαϊδη, ο οποίος αναμένεται να συμμετάσχει με μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πέραν από τον Δήμο Λεμεσού την εκδήλωση στηρίζει και η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

ΚΥΠΕ