Αρχική Πρόταση Limassol Del Mar: Ασύγκριτη πολυτέλεια και μοναδικός τρόπος ζωής

Limassol Del Mar: Ασύγκριτη πολυτέλεια και μοναδικός τρόπος ζωής

Κορυφαίες υπηρεσίες πέντε αστέρων!

Το Limassol Del Mar, είναι ένα πρωτοποριακό, πολυβραβευμένο αναπτυξιακό έργο διεθνών προδιαγραφών, σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού. Στο πλαίσιο εξέλιξης του έργου, παρουσιάζονται για πρώτη φορά οι υπερπολυτελείς υπηρεσίες, εγκαταστάσεις και οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι 5-αστέρων και 1200 τ.μ, που θα προσφέρονται αποκλειστικά στους ενοίκους του.

Για το σκοπό αυτό, η Cypeir Properties Ltd, η κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός, συνεργάζεται με κορυφαίους σχεδιαστές. Η εσωτερική σχεδίαση έχει ανατεθεί στην εταιρεία ara Design International Λονδίνου, ενώ η επίπλωση έχει την υπογραφή του διάσημου οίκου Gianfranco Ferré Home.

Η ara Design International, ανέλαβε να δημιουργήσει μοναδικούς κοινόχρηστους χώρους, ξεχωριστής αισθητικής, αναδεικνύοντας το στοιχείο του φωτός, σε συνδυασμό με μεσογειακούς χρωματισμούς.  Με γραφεία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή, η εταιρεία ara Design International έχει αφήσει το αισθητικό αποτύπωμά της σε μεγάλα έργα διακόσμησης εσωτερικών χώρων, σε περισσότερες από 30 χώρες.

LDM Main Lobby

Παράλληλα, οι διεθνώς αναγνωρισμένοι “αρχιτέκτονες της μόδας”, σχεδιαστές του Gianfranco Ferré Home, που εκφράζουν το ιταλικό στυλ και τα ιδιοφυή γεωμετρικά μοντέλα, ανέλαβαν την επίπλωση του έργου μέσα από διαχρονικά και πρωτοποριακά σχέδια.

Η είσοδος στο κυρίως lobby μαγνητίζει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις. H 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και εξυπηρέτησης, αναλαμβάνει και διαχειρίζεται κάθε αίτημα των ενοίκων, προσφέροντας ποιότητα στην καθημερινότητά τους.

Στον 3ο όροφο, δημιουργείται μια όαση απόλυτης ηρεμίας και πολυτέλειας, με αποκλειστική πρόσβαση στο σαλόνι, εστιατόριο και μπαρ. Η θέα προς τη Μεσόγειο είναι μαγευτική.

LDM Residents Restaurant

Στο ίδιο επίπεδο, ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας και σάουνας.  Στο υπερσύγχρονο κέντρο σπα, θα προσφέρεται επίσης, ένας αριθμός διαφορετικών επιλογών προσωπικής  φροντίδας. Επιπλέον, για τους λάτρεις της ευεξίας, σχεδιάζεται ένα γυμναστήριο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, διαθέσιμο αποκλειστικά για τους ενοίκους.

Αναφερόμενος στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου, ο κ. Παντελής Λεπτός, ανέφερε: “Με το Limassol Del Mar, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε έναν τρόπο ζωής εφάμιλλο με τα καλύτερα πρότυπα ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Το όραμα αυτό αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια του αναπτυξιακού έργου, με έμφαση στις υπηρεσίες και στις υποδομές. Το σημείο κλειδί για τους πελάτες μας είναι η προσήλωσή μας στην κορυφαία ποιότητα. Το Limassol Del Mar θα αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη της Λεμεσού αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο”.

LDM Spa room

Σε σχέση με το έργο, ο κ. Μιχάλης Ζαβός,  σημείωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τις διεθνείς εταιρείες ara Design International και Jumbo Group, οι οποίες, μαζί με το διάσημο οίκο Gianfranco Ferré Home, έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά την επίπλωση των διαμερισμάτων του Signature Collection και των κοινόχρηστων εγκαταστάσεων. Οι συνεργασίες αυτού του βεληνεκούς, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους ενοίκους μας ένα κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών ισάξιο της υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε τους χώρους σύντομα.”

Το έργο, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες Benoy, περιβάλλεται από εντυπωσιακούς κήπους και περίτεχνα σχεδιασμένες πισίνες. Διαμορφώνεται μία ειδυλλιακή τοποθεσία εντός του αστικού ιστού, προσφέροντας ένα τέλειο συνδυασμό μεταξύ της γοητείας της παλιάς πόλης και ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής.

To Limassol Del Mar είναι ένα έργο που σφραγίζει την ταυτότητα της πόλης της Λεμεσού, προσφέροντας στους ενοίκους του μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.limassoldelmar.com