Αρχική Πρόταση Mαρίνα Λεμεσού: Ο απόλυτος προορισμός για ψώνια, χαλάρωση και διασκέδαση – Γνωρίστε...

Mαρίνα Λεμεσού: Ο απόλυτος προορισμός για ψώνια, χαλάρωση και διασκέδαση – Γνωρίστε τα καταστήματα

ak-photo2-at-limassol-marina.jpg

Η Μαρίνα Λεμεσού συνδυάζει κομψές κατοικίες και σύνολο πολυτελών υπηρεσιών, με ένα δελεαστικό μίγμα εστιατορίων και καταστημάτων προσιτών προς όλους. 

Στην καρδιά μιας ζωντανής πόλης, η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει πολυτελή διαμερίσματα και ιδιωτικές βίλες με δικές τους ιδιωτικές θέσεις σκάφου ή και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Η πιο ποθητή ιδιοκτησία της Κύπρου, με μια εξαιρετική συλλογή από καλαίσθητα σπίτια, προσφέρει ένα μοναδικό καταφύγιο για 650 γιοτ από 8μ. εως 110μ., με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών για την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών. Διαθέτει επίσης μια εμπορική περιοχή που περιλαμβάνει 14 εστιατόρια και καφετέριες, 40 καταστήματα, σπα, γυμναστήριο και πολιτιστικό κέντρο.

Στη μαρίνα της Λεμεσού προσφέρεται ποικίλια από εστιατόρια με τοπική και διεθνή κουζίνα, καφετέριες, κρασιά, πούρα, lounge bar/club, καθώς και μια σειρά επιλεγμένων καταστημάτων και σουπερμάρκετ.

A.K Mediterranean

Από το 1997, η  A.K.  Mediterranean Yachting Ltd έχει αναπτυχθεί στα θεμέλια των ιδρυτικών αξιών της αφοσίωσης στην ποιότητα, τη δύναμη και την ακεραιότητα. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στον σεβασμό προς τον πελάτη. Στην εκθεσιακή αίθουσα υπάρχουν μοντέλα σκαφών έτοιμα προς πώληση τόσο νέα όσο και μεταχειρισμένα από τους γνωστούς ναυπηγούς που εκπροσωπούν τις Benetau, Regal, Crownline, Bsc και Topline. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι μία από τις ειδικότητες τους.

ak-photo2-at-limassol-marina.jpg

Alphamega

Το μίνι μάρκετ της Μαρίνας της Λεμεσού προσφέρει μια σειρά προϊόντων για την ευκολία όλων των επισκεπτών, κατοίκων και εργαζομένων. Η Alphamega είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ στην Κύπρο, που ανήκει στην C.A. Papaellinas Emporiki Ltd, που ιδρύθηκε το 1997. Τα καταστήματα φέρουν τόσο τυποποιημένα όσο και αποκλειστικά εμπορικά σήματα όπως Tesco, Fiorucci, Borgain, μάρκες ιδιωτικών ετικετών και πολλά τοπικά παραγόμενα προϊόντα καθώς και εισαγόμενα και εξειδικευμένα προϊόντα deli.

aphamega-photo-at-limassol-marina.jpg

Ancora 1919

Η Ancora είναι μία από τις σημαντικότερες ιταλικές μάρκες που παράγουν ελίτ χειροποίητους στυλογράφους συνδυασμένους σε θεματικές συλλογές. Ο αισθητικά ευχάριστος σχεδιασμός τους και η υψηλή αξιοπιστία τους έκαναν τα όργανα γραφής της Ancora γνωστά στο εξωτερικό, ειδικά στη Βόρεια Αμερική και τις ευρωπαϊκές χώρες. Στο κατάστημα υπάρχουν επίσης κιβώτια, καταλύματα, θήκες και μανσέτες.

ancora_shopping_at_limassolmarina.jpg

Τράπεζα Κύπρου

Το υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στη Μαρίνα Λεμεσού βρίσκεται δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ. Ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 08:00 έως τις 14:30 και τις Παρασκευές από τις 08:00 έως τις 14:00, η τράπεζα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο πακέτο διευκολύνσεων που προσφέρονται για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Το Ταμείο προσφέρει πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες μετρητών και 24ωρη υπηρεσία ΑΤΜ.

bank-of-cyprus-1-limassol-marina-location.jpg

Blue Point

Με πλούσια γνώση στον τομέα των σκαφών αναψυχής, η BPY προσφέρει στους πελάτες της επιλογές από mega γιοτ, γιοτ, κρουαζιερόπλοια, ταχύπλοα και ιστιοπλοϊκά, με συντήρηση και τεχνική εξυπηρέτηση. Οι δραστηριότητες τους βασίζονται τόσο στην Κύπρο όσο και στον Λίβανο και συμπεριλάβουν σημαντικές μάρκες: Azimut | Bennetti, Sea Ray και Elan Sailing. Η BPY είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος των γεννητριών Kohler, των αντλιών και ανεμιστήρων Gianneschi και των παιχνιδιών νερού Seabob.

blue-photo-at-limassol-marina.jpg

Cigar Lounge

Ένα κομψό σαλόνι  με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, που χαρακτηρίζεται από στοιχεία σχεδιασμένα να προσφέρουν ένα γαλήνιο ιερό, όπου μπορείτε να απολαύσετε πούρα. Η βιτρίνα  10 τετραγωνικών μέτρων, με τις κορυφαίες προσφορές γραμμών πούρων υψηλής ποιότητας, περιλαμβάνει τα Cohiba, Montecristo, Partagas, Trinidad, Romeo Y Julieta, Davidoff. Στο δεύτερο όροφο μπορείτε επίσης να βρείτε ένα εκλεπτυσμένο φάσμα επιλεγμένων κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών.

cigar-photo-at-limassol-marina.jpg

Comar Marine

Όλες οι yachting και θαλάσσιες ανάγκες σας μπορούν τώρα να συναντηθούν στη Μαρίνα Λεμεσού. Η Comar Marine παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού και υλικού για να διευκολύνει όλες τις εργασίες συντήρησης και ασφάλειας. Από compounds, thinners, σωσίβιες σχεδίες, tenders, άγκυρες, σχοινιά και κεραίες σε δεξαμενές νερού, φώτα σηματοδότησης, σωλήνες καυσίμου και πίνακες ελέγχου. Το Comar παρέχει την εμπειρία και την ποικιλία για να προμηθεύσει τις πιο λεπτομερείς απαιτήσεις.

comar-photo-at-limassol-marina.jpg

Crystal Boutique
 

Υψηλή ποιότητα μόδας τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με διάσημα εμπορικά σήματα κατευθείαν από διάσημους ιταλικούς οίκους, εξασφαλίζοντας ένα blend από τις τελευταίες συλλογές τους και μοναδική δημιουργικότητα. Εστιάζοντας σε εκλεπτυσμένα στυλ, οι συλλογές παρέχουν άριστη ποιότητα μόδας streetwear, παράλληλα με εξαιρετικά αποκλειστικά fashionwear eveningwear. Οι σχεδιαστές: Paul & Shark, Aj Armani Jeans, V.D.P., Who’s Who, Monica Magni, Elly Italia και Renzi Shoes

crystalb-photo-at-limassol-marina.jpg

Cybarco
 
Μέρος του κύριου ομίλου Lanitis, η Cybarco είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής πολυτελών ακινήτων στην Κύπρο. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του έργου και αποκλειστικός πωλητής ακινήτων στη Μαρίνα Λεμεσού. Είναι επίσης πίσω από πολλά από τα αξιοθέατα αλλά και αξιόλογα κτήρια και κατασκευές στο νησί, όπως τα Akamas Bay Villas, Sea Gallery Villas και The Oval. Είναι γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και την ικανοποίηση των πελατών της.
 
sales_office_at_limassolmarina.jpg
 
DIESEL
 
Γίνετε οι πρώτοι που θα εξερευνήσουν τις ολοκαίνουργιες συλλογές Diesel στο πρώτο κατάστημα Diesel στην Κύπρο. Νιώστε μια μοναδική εμπειρία αγορών, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τα πιο εμπνευσμένα κομμάτια, που γίνονται στην Ιταλία. Όλα τα χειροποίητα denim κομμάτια για άνδρες και γυναίκες, καθώς και ενδύματα, δερμάτινες τσάντες, παπούτσια, αποχρώσεις, αρώματα, σας οδηγούν στον απόλυτο προορισμό αγορών στην Κύπρο. Το κατάστημα Diesel στην Μαρίνα Λεμεσού.
 
diesel-photo-at-limassol-marina.jpg
 
Dora Theophilou
 
Η Ντόρα Θεόφιλου Ηaute Parfumerie είναι το πρώτο, και το διασημότερο αρωματοποιείο στην Κύπρο. Με έτος ίδρυσης το 1978, το αρωματοποιείο είναι ένα σύμβολο μεγάλης κληρονομιάς, εμπειρίας και γνώσης. Προσφέρει μερικά από τα πιο σπάνια, καλύτερα και πιο καινοτόμα προϊόντα, όπως: Amouage, Puredistance Master Perfumes, Xerjoff, Editions De Parfums Frederic Malle, Caron, Creed, Lubin, By Terry, J.F Lazartigue, Chanel.
 
doratheophilou-photo-at-limassol-marina.jpg
 
 
Ekka Yachts
 
 
Η EKKA Yachts Cyprus ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 ως μοναδικοί εισαγωγείς και διανομείς του διάσημου ιταλικού ναυπηγείου Ferretti. Σήμερα ο όμιλος Ferretti είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ναυπηγείων στον κόσμο που παράγει πολυτελή σκάφη από 40 πόδια έως 80 μέτρα. Ο Όμιλος περιλαμβάνει τα ακόλουθα ναυπηγεία: Ferretti, Pershing, Riva, Itama, Bertram, Mochi Craft, CRN.
 
ekka-photo-at-limassol-marina.jpg
 
 
Graff Diamonds
 
 
Το σπίτι των καλύτερων κοσμημάτων που είναι συνώνυμο με το όνομα Graff – γνωστό σε όλο τον κόσμο για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λιανική διανομή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και ρολογιών. Εκθαμβωτική ποικιλία δαχτυλιδιών, βραχιόλια, σκουλαρίκια, περιδέραια, μενταγιόν και ρολόγια. Κάθε συλλογή είναι διαθέσιμη σε πολλαπλές εκδόσεις πολύτιμων λίθων από λευκά, κίτρινα ή ροζ διαμάντια, σε πλούσια χρωματισμένα κόκκινα ρουμπίνια, μπλε και ροζ ζαφείρια και ζωντανά σμαράγδια.
 
graff-photo-at-limassol-marina.jpg
 
 
Halcyon Gallery
 
Η Halcyon Gallery Κύπρου είναι η τελευταία προσθήκη στις γκαλερί Halcyon Art International μετά το Λονδίνο, τη Βομβάη και τη Σαγκάη. Ένας παγκόσμιας κλάσης προορισμός για τους συλλέκτες τέχνης, οι χώροι του φιλοξενούν ένα ποικίλο πρόγραμμα σύγχρονης τέχνης, που δείχνει τόσο καθιερωμένους καλλιτέχνες και νέα, αναδυόμενα ταλέντα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το έργο του ρώσου γλύπτη Dashi Namdakov και του Ιταλού καλλιτέχνη Lorenzo Quinn.
 
halcyon-photo-at-limassol-marina.jpg
 
Hill Robinson
 
Η Hill Robinson προσφέρει ασύγκριτες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσει στην εκτέλεση μεγάλων σκαφών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της yacht ownership, crewing and operations. Παρέχουν διαχείριση έργων για νέες κατασκευές ή ανακατασκευές, τεχνική διαχείριση και συμμόρφωση για τα υφιστάμενα υπερσύγχρονα σκάφη και ακόμα ένα tailor-made φάσμα υπηρεσιών για ένα συγκεκριμένο γιοτ. Είτε είστε ιδιοκτήτης, καπετάνιος ή επαγγελματίας του κλάδου, θα βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα.
 
hill_robinson_store_at_limassolmarina.jpg
 
Leos
 
Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από κατηγορίες αυτοκινήτων, από πολυτελή έως χαμηλού κόστους ενοικιάσεις, με τις καλύτερες μάρκες και τα πιο εδραιωμένα μοντέλα σε ρυμούλκηση, όλα εξαιρετικά διατηρημένα. Οι υπηρεσίες της βρίσκονται στην Πάφο, το αεροδρόμιο της Λάρνακας, τη Λευκωσία, τη Λεμεσό, την Αγία Νάπα, την Αμμόχωστο και την Πόλις. Οι πελάτες έχουν την ελευθερία να επιλέξουν μια καθορισμένη τοποθεσία pick-up / drop-off σε όλο το νησί. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες μεταφοράς ταξί και ξεναγήσεις Segway.
 
 
leos-photo-at-limassol-marina.jpg
 
Maritime Ventures
 
Δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες επιχειρήσεις στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, η Maritime Ventures προσφέρει νέα και μεταχειρισμένα επώνυμα σκάφη, καθώς και συντήρηση, επισκευές, μεταφορά γιοτ, αγκυροβόλια, εγγραφές και πωλήσεις. Λειτουργώντας στην Ελλάδα και την Κύπρο με φυσική παρουσία και στον Λίβανο και το Ισραήλ μέσω τοπικών αντιπροσώπων, η ομάδα Maritime Ventures παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ιδιοκτησίας και προωθεί την κρουαζιέρα έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής των σκαφών αναψυχής.
 
maritime_ventures_store_at_limassolmarina.jpg
 
Moda In
 
Στο Moda In προσφέρεται μια συλλογή από αποκλειστικά, υψηλής ποιότητας ενδύματα μόδας, αξεσουάρ και παπούτσια από τη συλλογή Ralph Lauren. Στο πολυτελές περιβάλλον του καταστήματος, το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσεί να βρείτε την τέλεια ενδυμασία για κάθε περίσταση, casual ή επίσημη, μέρα ή νύχτα. Μεταξύ άλλων αποκλειστικών αξεσουάρ, παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από τα iconic Ricky Bags του Ralph Lauren που διατίθενται στο κατάστημά.
 
modain-photo-at-limassol-marina.jpg
 
Nautimar Marine
 
Λειτουργώντας από το 1995, το Nautimar Marine προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων: Van der Valk Continental Yachts, Chris-Craft, Joker Boat, Chaparral και Robalo. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις πωλήσεις, τη μεσιτεία και τη ναύλωση, τα συστήματα διαχείρισης σκαφών αναψυχής, τη νέα εγκατάσταση κατασκευής και ανακατασκευής και τις υπηρεσίες εκπροσώπων των ιδιοκτητών. Το Nautimar Marine προσφέρει επίσης παγκόσμιες διακοπές ναύλωσης / ιστιοπλοΐας και προγράμματα ιδιοκτησίας σκαφών αναψυχής.
 
nautimare-photo-at-limassol-marina.jpg
 
PAG Boutique
 
Η PAG Boutique άνοιξε το τρίτο κατάστημα στη μαρίνα της Λεμεσού, προσφέροντας μοναδικά είδη αθλητικών ειδών και αντικείμενα σχετικά με το yachting. Η γκάμα της boutique περιλαμβάνει πολυτελείς μάρκες, όπως η RLX premium-technical Ralph Lauren Line, τα Swiss ON παπούτσια τρεξίματος και τα εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα Bermuda. Στο τμήμα των παιδικών ειδών, προσφέρεται μια σειρά από πολυτελή μαγιό που παρέχουν προστασία από τον ήλιο, όπως τα Coolibar, μια σειρά αθλητικών παιχνιδιών διασκέδασης και τα καλύτερα παιχνίδια για την εξάσκηση του εγκεφάλου των παιδιών που ακονίζουν τη σκέψη με έναν συναρπαστικό τρόπο.
 
pag_at-limassol-marina.jpg
 
Pharmacy
 
Η φήμη του φαρμακείου Ντόρας Θεοφίλου βασίζεται στην εμπιστοσύνη στις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους για να συμβουλεύει και να βοηθήσει στις περισσότερες πτυχές θεμάτων υγείας και της περίθαλψης. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν: Φάρμακα, προϊόντα χωρίς ιατρική συνταγή, υγεία των ταξιδιωτών, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, φροντίδα για τα μωρά, δερματικά καλλυντικά, ηλιακά προϊόντα, πρώτες βοήθειες, ιατρικές συσκευές, ανατομικά και ορθοπεδικά προϊόντα, δωρεάν θεραπεία, κλινική διατροφή, φροντίδα των ανδρών κλπ.
 
Princess Yachts
 
Η Princess Yachts (Κύπρος) είναι ο μοναδικός διανομέας στην Κύπρο για το φάσμα πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών της Princess από το 1997. Η μακροχρόνια και στενή σχέση με την Princess Yachts International, μέλος του ομίλου Louis Vuitton, έδωσε μια ασύγκριτη τεχνική κατανόηση των πριγκηπονικών σκαφών και των απαιτήσεων των ενθουσιώδων, φίλων και πελατών, που αναζητούν περιπέτεια πολυτέλειας και άνεσης σε ιστιοφόρα που υποστηρίζονται από τους ίδιους.
 
princess-photo-at-limassol-marina.jpg
 
Ship 2 Shore
 
Το Ship2Shore προσφέρει μια πλήρη γκάμα casual ρουχισμού, για σκάφη και γενικώς για τη θάλασσα και τις παραλίες για όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μεγέθη. Οι πελάτες μπορούν να προσωποποιήσουν τα ενδύματα της επιλογής τους χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κεντήματα, απευθείας στην εκτύπωση ένδυσης. Ιδανικό για τα πληρώματα σκαφών, τις οικογένειες, τους ιδιοκτήτες σκαφών, τις επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, τα σχολεία, τους αθλητικούς συλλόγους και τους εορτασμούς. Από το νεογέννητο μωρό στον απαιτητικό ναυτικό, παρέχουμε casual, beach και head wear.
 
ship2shore-photo-at-limassol-marina.jpg
 
 
Sunseeker Cyprus
 
Η Sunseeker Cyprus, μέλος του ομίλου Sunseeker London Group, είναι ο αποκλειστικός διανομέας των μηχανοκίνητων γιοτ Sunseeker στην Κύπρο. Είτε ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα νέο σκάφος ή μεταχειρισμένο, ή απλώς ναυλώσετε ένα σκάφος για μια αξέχαστη εμπειρία ιστιοπλοΐας στη Μεσόγειο, η εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση είναι στην υψηλότερη βαθμίδα προδιαγραφών έρχεται ως στανταρτ. Δέσμευση τους να προσφέρουν την πλήρη και πολυτελή εμπειρία του yachting.
 
 
sunseeker-image-at-limassol-marina.jpg
 
 
Tutimare
 
Όλες οι ανάγκες σας σε ιστιοπλοΐα, από το ίδιο το γιοτ μέχρι ένα πλήρες φάσμα εξοπλισμού που θα το μετατρέψει σε πλωτό σπίτι. Οι αντιπρόσωποι των σκαφών Cranchi, η Tutimare, είναι επίσης διανομέας διαφόρων συστημάτων, όπως: γεννήτριες, κλιματιστικά, συστήματα αποκατάστασης θαλάσσης HRO, εξοπλισμός εύρεσης ψαριών, συστήματα αποχέτευσης και υγιεινής, καινοτόμα ηλεκτρικά συστήματα και άλλα αξεσουάρ βαρκών καθώς και dometic προϊόντα.
 
 
tuti-photo-at-limassol-marina.jpg
 
WOO.MEN
 
Η μπουτίκ WOO.MEN μόλις άνοιξε στη μαρίνα της Λεμεσού. Βρίσκεται σε έναν από τους γραφικούς εμπορικούς δρόμους της Μαρίνας. Προσφέρει συνδυασμό ιταλικής μόδας για άνδρες και γυναίκες. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν αξεσουάρ, υποδήματα, ρολόγια, κοσμήματα και γυαλιά, από αγαπημένα ευρωπαϊκά εμπορικά brands όπως το Fradi, το Twin-Set, το Primo Emporio, το Liu.Jo, ο Michael Kors και ο Angelo Marani.
 
woomen-photo-at-limassol-marina.jpg
 
Zilli
 
Με ένα δίκτυο 62 καταστημάτων σε 21 χώρες, το γαλλικό σπίτι της Zilli είναι χώρος παγκόσμιας αναφοράς για τα ανδρικά ενδύματα haute couture. Η εκπληκτική ιστορία της Zilli, η οποία ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1965 στη Λυών, έχει τις ρίζες της στο πάθος μιας οικογένειας που μεταμόρφωσε ένα μικρό εξειδικευμένο εργαστήριο δέρματος σε μια παγκοσμίου φήμης επιχείρηση. Με υλικά υψηλής ποιότητας, η Zilli προσφέρει εικονικά πολυτελή δερμάτινα σακάκια, παλτά, κοστούμια, πουκάμισα, υποδήματα, πλεκτά και denim.
 
zilli-photo2-at-limassol-marina.jpg
 
Για Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα και υπηρεσίες της Μαρίνας Λεμεσού επισκευθέιτε εδώ