Αρχική Πρόταση Mαρίνα Λεμεσού: Ο απόλυτος προορισμός για ψώνια, χαλάρωση και διασκέδαση – Γνωρίστε...

Mαρίνα Λεμεσού: Ο απόλυτος προορισμός για ψώνια, χαλάρωση και διασκέδαση – Γνωρίστε τα bar και τα εστιατόρια

1433354167contactus.jpg

Η Μαρίνα Λεμεσού συνδυάζει κομψές κατοικίες και σύνολο πολυτελών υπηρεσιών, με ένα δελεαστικό μίγμα εστιατορίων και καταστημάτων προσιτών προς όλους. 

Στην καρδιά μιας ζωντανής πόλης, η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει πολυτελή διαμερίσματα και ιδιωτικές βίλες με δικές τους ιδιωτικές θέσεις σκάφου ή και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Η πιο ποθητή ιδιοκτησία της Κύπρου, με μια εξαιρετική συλλογή από καλαίσθητα σπίτια, προσφέρει ένα μοναδικό καταφύγιο για 650 γιοτ από 8μ. εως 110μ., με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών για την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών. Διαθέτει επίσης μια εμπορική περιοχή που περιλαμβάνει 14 εστιατόρια και καφετέριες, 40 καταστήματα, σπα, γυμναστήριο και πολιτιστικό κέντρο.

Στη μαρίνα της Λεμεσού προσφέρονται ποικίλα εστιατόρια από τοπική και διεθνή κουζίνα, καφετέριες, κρασιά, πούρα και lounge bar/club.

Café Calma

Αυτό το καφέ έχει ως όραμα να είναι ο προορισμός για χαλάρωση, ηρεμία και δροσιά. Είναι ένας χώρος για ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών προσφέροντας πολυτελείς άνεσεις ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη: είτε πρόκειται για ένα ιδιωτικό τραπέζι, έναν καναπέ ή μοντέρνο μπαρ – μέσα ή έξω! Ένα μέρος για έναν καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ένα χαλαρό ποτό και σνακ το βράδυ.

1433354167contactus.jpg

Caffè Nero

Η φιλοσοφία του Caffè Nero είναι πολύ απλή: Premium, χειροποίητος ιταλικός καφές. Το Caffè Nero χρησιμοποιεί πάντοτε διπλές δόσεις espresso σε όλα τα κανονικά και στα μεγάλα ποτά, πράγμα που σημαίνει περισσότερη γεύση καφέ. Ο Espresso είναι πάντα χειροποίητος και κατασκευασμένος με κλασικό ιταλικό τρόπο – καλά δομημένος καφές, με γεμάτο σώμα, αρωματικός, πλούσιος και ισχυρός. Οι επιλογές κυμαίνονται από εσπρέσο, ζεστό ή παγωμένο, σε μια πλούσια ποικιλία smoothies, τσαγιών και μιλκσέικ.

limassol_marina.jpg

Epsilon Resto Bar

Το Epsilon Resto Bar στη Μαρίνα Λεμεσού είναι η τελευταία προσθήκη στα εστιατόρια PNS. Θα μαγεύσει τους επισκέπτες με τη μοντέρνα αλλά ζεστή εσωτερική ατμόσφαιρα και τις βεράντες με εξαιρετική θέα. Οι δελεαστικές επιλογές στο μενού δίνουν επιλογές από αυθεντικά μεσογειακά πιάτα με έξυπνες υποδείξεις fusion κουζίνας για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να χαλαρώσουν στις μελωδίες του DJ και να επιλέξουν από το μπαρ το ποτό τους μέσα από την εκτεταμένη λίστα κρασιών και κοκτέιλ.

bar2-770x488.jpg

Hobo Mediteranneo

Το Hobo Mediterraneo είναι ο τόπος όπου κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Έχει ένα ολοήμερο χαρακτήρα, όπου κάθε ώρα, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό καφέ, επιδόρπια και κυρίως εξαιρετικά μεσογειακά πιάτα, συνοδευόμενα από ένα ποτήρι κρασί ή μοναδικά φρέσκα κοκτέιλ. Εκτός από την αποκλειστική του θέση, η σχολαστική αρχιτεκτονική και η κομψή διακόσμηση ορίζουν το καφέ-εστιατόριο ως το απόλυτο μέρος για να περάσετε τη μέρα και τη νύχτα.

Marina Beach Bar

Το Marina Beach Bar, από τα εστιατόρια PNS, βρίσκεται στη χερσόνησο της Μαρίνας της Λεμεσού. Διαθέτοντας μοντέρνα και λιτά σχεδιαστικά στοιχεία, προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που εξυπηρετεί τις εγκαταστάσεις του εστιατορίου και τους επισκέπτες των παραθαλάσσιων εγκαταστάσεων! Από σνακ και εντυπωσιακά πιάτα μέχρι νόστιμα επιδόρπια και μια εκτεταμένη λίστα ποτών. Χαλαρώστε στη θάλασσα, απολαύστε τον ήλιο στη χρυσή άμμο και παραγγείλετε το κοκτέιλ σας.

Marina Breeze

Το Marina Breeze LoungeBar είναι ένας ολοήμερος καινούργιος χώρος από τον πολυεθνικό βραζιλιάνικο όμιλο Breeze, με εξειδίκευση στους τομείς του clubbing, των εστιατορίων και των lounge bar. Το Marina Breeze LoungeBar είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας με επιλογές από ένα διεθνές μενού, κοκτέιλ  από έμπειρους του είδους, θεματικές βραδιές για κάθε ημέρα της εβδομάδας και όπως η νύχτα έρχεται, μαζί έρχονται και τα parties με τον DJ Set. Μαρίνα Breeze LoungeBar … η απόλυτη εμπειρία!

Marina Cool Bar

Το Marina Cool Bar βρίσκεται στην καρδιά της μαρίνας της Λεμεσού και σερβίρει τα καλύτερα παγωτά, κρέπες, βάφλες, κρύο γιαούρτι, φρέσκους χυμούς, γλυκά και καφέ δίπλα στη θάλασσα. Είναι ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραση, συνάντηση με φίλους ή την οικογένεια, κάπου για να απολαύσετε την πλούσια ποικιλία διαφορετικών γεύσεων. Από ένα δροσιστικό αναψυκτικό μετά το μεσημεριανό ή το δείπνο, μέχρι μια κουβέντα με καφέ σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον και πάντα με το φιλικότερο προσωπικό.

marina-cool-bar-photo1-at-limassol-marina.jpg

Marina Roof Bar

Με ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ και έμπειρους μπάρμαν έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στην ακτογραμμή της Λεμεσού για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό από το Marina Roof Bar. Απολαύστε την εντυπωσιακή θέα στη μαρίνα της Λεμεσού, ενώ μπορείτε να πιείτε το κοκτέιλ σας, την μπύρα ή το μη αλκοολούχο ποτό και να χαλαρώσετε με τα funky κομμάτια που προσθέτουν μια ιδιαίτερη διάσταση στη μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του χώρου. Σίγουρα ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, κάθε βράδυ.

marina-roof-at-limassol-marina.jpg

Pizza Hut

Η Pizza Hut στη Μαρίνα Λεμεσού, είναι μια μοναδική προσθήκη στη μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο με το τέλειο περιβάλλον για να μοιράζεστε υπέροχες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας! Είτε για μεσημεριανό γεύμα είτε για δείπνο, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμους συνδυασμούς πίτσας, ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, πιάτα κοτόπουλου, σνακ, BBQ, τα ακαταμάχητα κοτόπουλα Wingstreet, όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά, καθώς και δελεαστικά επιδόρπια, κοκτέιλ και καφέ.

Pyxida

Μετά από μια δεκαετή ιστορία επιτυχίας και συνέπειας στην ποιότητα και της ικανοποίησης στη Λευκωσία, η Pyxida Fish Tavern είναι τώρα σε θέση να σας καλωσορίσει στο νέο σπίτι της στη Λεμεσό. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, για την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, οι ιδιοκτήτες συνδυάζουν χρόνια εμπειρίας με μια προνομιακή τοποθεσία στη νέα μαρίνα της Λεμεσού για ένα γευστικό και ευχάριστο αποτέλεσμα, όπως το περιβάλλον που το περιβάλει.

yachting12-at-limassol-marina.jpg

Tavernaki

Νόστιμο φαγητό στη σχάρα, με την απλότητα και την πλούσια γεύση που χαρακτηρίζει την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων πιάτων όπως μπουκιούρι, φέτα με μέλι, σησάμι και παραδοσιακό κυπριακό κεμπάπ. Συνοδεύστε το γεύμα σας μαζί με το χειροποίητο κρασί ή με μια επιλογή από τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών. Στο Tavernaki μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με φίλους ή την οικογένεια σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό περιβάλλον στην καρδιά της μαρίνας της Λεμεσού.

TGI Fridays

Με θέα στη μαρίνα που κόβει την ανάσα, το εστιατόριο Fridays έχει ένα νέο καινοτόμο και φρέσκο σχεδιασμό. Η αναζωογονητική μουσική στον εντυπωσιακό κήπο της οροφής και στην υπέροχη αυλή, προσφέρει στους επισκέπτες του Fridays μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα. Οι φετινοί μπάρμαν προσφέρουν φανταστικές στιγμές διασκέδασης και σερβίρουν εξαιρετικά κοκτέιλ. Η φιλική εξυπηρέτηση μαζί με τα μοναδικά κύρια πιάτα, όπως το Grill Jack Daniel’s και το Steak House Selects εγγυώνται να κάνουν κάθε επίσκεψη αξέχαστη.

The Yacht Club

Το διαμάντι της μαρίνας της Λεμεσού. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί μέσα στην ατμόσφαιρα της Μεσογείου, περιβαλλόμενος από πανοραμικές απόψεις που διασχίζουν όλη την ακτογραμμή της Λεμεσού και με θέα τα γιοτ μέσα στο λιμάνι. Απολαύστε τη λεπτομέρεια που ξεχωρίσει, την κάβα των καλύτερων κρασιών από όλες τις γωνιές του πλανήτη και που ζωντανεύουν τη φαντασία και το ρομαντισμό της εκλεκτής ιταλικής κουζίνας που προσφέρεται στο The Yacht Club.

Wagamama

Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές ιαπωνικές, ινδικές, κινεζικές και ταϊλανδέζικες γεύσεις, το wagamama έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα νέο είδος γαστρονομικής εμπειρίας – το οποίο προσφέρει φρέσκα ασιατικά πιάτα σε ένα φιλικό, ζωντανό περιβάλλον. Πολιτισμός Ζεν, σύγχρονος μινιμαλιστικός χώρος. Η απόλυτη ατμόσφαιρα για να ανακαλύψετε τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της ασιατικής κουζίνας. Οι έμπειροι σεφ του Wagamama ετοιμάζουν πιάτα γεμάτα με αυθεντικά υλικά ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, στον ανοιχτό χώρο της κουζίνας.

KFC

Το KFC είναι η πιο δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων κοτόπουλου στον κόσμο, που ειδικεύεται στην πρωτότυπη συνταγή κοτόπουλου, ζεστό και πικάντικο κοτόπουλο, τραγανές λωρίδες, burgers, wraps, nuggets και ζεστές φτερούγες, σπιτικές συνταγές, σνακ, σαλάτες, γλυκά και ποτά. Φρέσκο και υψηλής ποιότητας κοτόπουλο, που παραδίδεται καθημερινά από επιλεγμένους προμηθευτές στα καταστήματά μας και παρασκευάζεται φρέσκο από ειδικούς μάγειρες του KFC

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες της Μαρίνας Λεμεσού πατήστε εδώ.