Αρχική Λεμέσιος Μαρίνα Λεμεσού: Διεθνές Βραβείο Έξυπνης & Βιώσιμης Μαρίνας

Μαρίνα Λεμεσού: Διεθνές Βραβείο Έξυπνης & Βιώσιμης Μαρίνας

Αναγνωρίζοντας την βιωσιμότητα και την καινοτομία της Μαρίνας Λεμεσού για την προώθηση θετικής αλλαγής στην βιομηχανία των μαρίνων

 

Η Μαρίνα Λεμεσού είναι η περήφανη παραλήπτρια του Διεθνούς Βραβείου Έξυπνης & Βιώσιμης Μαρίνας 2023, σε αναγνώριση των βιώσιμων και καινοτόμων πρακτικών, δράσεων και πρωτοβουλιών της για την προώθηση θετικής αλλαγής στη βιομηχανία των μαρίνων.

Οι νικητές ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της 3ης Έκδοσης του συνεδρίου “Smart & Sustainable Rendezvous” που πραγματοποιήθηκε στο Yacht Club de Monaco στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου και οργανώθηκε από την M3 (Monaco Marina Management). Στο συνέδριο αυτό εξετάστηκαν και εορτάστηκαν καινοτομίες σε διάφορους τομείς που έχουν οριοθετήσει την ανάπτυξη της από την αρχή, όπως διαχείριση νερού, βελτιστοποίηση ενέργειας, ανανεώσιμη ενέργεια, σεβασμός της βιοποικιλότητας, λύσεις κατασκευής για την ακτή, διαχείριση απορριμμάτων και διαχείριση μαρίνας.

Αυτή η τιμητική διάκριση συμβολίζει ένα σημαντικό ορόσημο για τη Μαρίνα Λεμεσού, καθώς συνεχίζει να επιδιώκει την αριστεία στην προσφορά καινοτόμων λύσεων για την ανάπτυξη των μαρίνων. Το συνέδριο Smart Marina αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία, που εργάζεται ενεργά για την προώθηση θετικής αλλαγής στη βιομηχανία των μαρίνων. Επικεντρώνοντας στην βιωσιμότητα και την καινοτομία, αυτό το συνέδριο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον καθορισμό του μέλλοντος του κλάδου.

Η Μαρίνα Λεμεσού είναι η μόνη μαρίνα στην Κύπρο που έχει τιμηθεί με τα προστίθεμένα βραβεία Blue Flag Marina, 5 Gold Anchor Platinum Marina και International Clean Marina και είναι επίσης πιστοποιημένη με κάποια από τα πιο σημαντικά πρότυπα ISO, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ISO 13687-3:2017. Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της προς την αριστεία σε όλες τις πτυχές των υπηρεσιών της και τη συνεχή προσπάθειά της για βελτίωση και καινοτομία.

Η Μαρίνα Λεμεσού θα συνεχίσει να αναζητά τρόπους για να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς πιστεύει ότι είναι το κλειδί για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και την προστασία των θαλασσών και των ακτών μας. Η συνεχής δέσμευση της Μαρίνας Λεμεσού προς τη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την αριστεία, έχει καταστήσει τη μαρίνα αυτή ένα από τα πιο προηγμένα και καινοτόμα λιμάνια στη Μεσόγειο. Είναι μια πηγή έμπνευσης για όλους εμάς και παραμένει ένας προορισμός προτίμησης για όσους αναζητούν μια μαρίνα που προσφέρει υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, σεβασμός προς το περιβάλλον και βιώσιμες λύσεις.