Αρχική Πρόταση Μαρίνα Λεμεσού: Επιστρέφει δυναμικά το Limassol Boat Show!

Μαρίνα Λεμεσού: Επιστρέφει δυναμικά το Limassol Boat Show!

LBS2022_2.JPG

Ανανεωμένο, μεγαλύτερο και με ρεκόρ συμμετοχών επιστρέφει το Limassol Boat Show στη Μαρίνα Λεμεσού, μετά από δύο χρόνια αναμονής!

 

Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022 και αναμένεται να είναι πιο φαντασμαγορική από ποτέ. Τη φετινή χρονιά οι διοργανωτές της έκθεσης, Dacor Advertising & Media και Limassol Marina έχουν τοποθετήσει τον πήχη πολύ υψηλά με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και προσδοκία.

LBS2022_2.JPG

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε νέους εκθεσιακούς χώρους οι οποίοι θα περιέχουν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη για όλα τα γούστα. Επιπλέον, η έκθεση χαρακτηρίζεται και ως ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, διότι κάθε χρόνο παρουσιάζονται  προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμός για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα πολλά.

Ξεχωριστός λόγος, όμως, πρέπει να γίνει στο γεγονός πως ο Πλατινένιος Χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρεία E-Cars Cyprus, η οποία θα εμπλουτίσει τον χώρο με ένα τεράστιο στόλο από υπερπολυτελές αυτοκίνητα όπου κάποια εκ των οποίων θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο νησί.  

LBS2022_3.jpg

Φυσικά, από το πρόγραμμα μίας τέτοιας πολυσυζητημένης εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μόδα. Για αυτό και προγραμματίζονται δύο φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές της Κύπρου μέσα σε ένα θεαματικό σκηνικό. Εξίσου σημαντικό είναι το διεθνές συνέδριο με θέμα την βιωσιμότητα των superyachts, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο και θα προσελκύσει σημαντικά και μεγάλα ονόματα του κλάδου.

LBS2022_4.jpg

Από όλα τα παραπάνω αλλά και από άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν σύντομα γίνεται φανερό πως το Limassol Boat Show 2022  επέστρεψε δυναμικά!