Αρχική BusinessNews Το Masterland άνοιξε της πύλες του για τις μικρές και τους μικρούς...

Το Masterland άνοιξε της πύλες του για τις μικρές και τους μικρούς Λεμεσιανούς!

Το Masterland είναι το πρώτο πάρκο στην Κύπρο που θα δίνει δυνατότητα στα παιδιά ηλικίας 5-15 να έρθουν σε επαφή με πάνω απο 70 επαγγέλματα μέσω παιχνιδιού σε μια μικρή πολιτεία.

Είναι σίγουρο πως το Masterland όχι μόνο θα ενθουσιάσει τα παιδιά που θα παίζουν και ταυτόχρονα θα μορφώνονται για τα διάφορα επαγγέλματα που υπάρχουν στο πάρκο αλλά και οι γονείς θα βλέπουν με ικανοποίηση τα παιδιά να πέρνουν σημαντικά μαθήματα ζωής οπως πώς είναι να δουλεύει κάποιος υπο πραγματικές συνθήκες και συνάμα να το διασκεδάζουν κιόλας.

Το πάρκο είναι εντυπωσιακό και τα παιδιά θα μπορούν να εργαστούν ως οικοδόμοι, υπάλληλοι τράπεζας, πυροσβέστες, γιατροί, χειρούργοι, σεφ, οδοντίατροι, αστυνομικοί, ταχυδρόμοι, ζωγράφοι, νοσοκόμοι, ντετέκτιβ και πολλά άλλα.

Το κάθε παιδί θα έχει 4 ώρες στην διάθεση του για να παίξει και να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για το κάθε επάγγελμα.

Ο σκοπός της δημιουργίας του πάρκου σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες είναι να προσελκύσουν όλο και περισσότερα παιδιά αφού διαπίστωσαν οτι υπάρχει τεράστια έλλειψη δραστηριοτήτων στα σημερινά παιδιά στην Κύπρο.

To πρωτοποριακό αυτό πάρκο βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.en.masterland.com.cy

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ: