Αρχική Εκδηλώσεις Μεγάλη γιορτή στην Μαρίνα Λεμεσού για ένα πολύ καλό σκοπό

Μεγάλη γιορτή στην Μαρίνα Λεμεσού για ένα πολύ καλό σκοπό

Ενώνουμε δυνάμεις για καλό σκοπό!

Η Μαρίνα Λεμεσού και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τρίτη χρονιά, για την εκδήλωση “Fighting Cancer with Music” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, live link, καθώς και ένα συναρπαστικό υπαίθριο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η μουσική αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τους Cloud10 Promotions και τον DJ Claudio, με τα μουσικά σχήματα Avant Tout, 4 for Soul και Nicole Duo, παράσταση από το Heritage Music School Band και live link από το Ράδιο Πρώτο. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου μέσα από την υπαίθρια αγορά στην οποία θα διατίθεται προς πώληση μια ευρεία γκάμα χειροποίητων δημιουργιών όπως κοσμήματα, ξύλινες κατασκευές, σαπούνια, κεράκια, καλλυντικά από κερί μέλισσας, γυάλινες δημιουργίες, εξατομικευμένα αντικείμενα, γούρια, βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Στην εκδήλωση θα λειτουργήσουν διάφορα παιδικά εργαστήρια και μια σειρά δραστηριοτήτων όπως face painting, διακόσμηση νεραϊδόσπιτων, τροχός της τύχης και παρασκευή μπουκαλιών με χρωματιστή άμμο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στηρίζουν επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα περισσότερα καφεστιατόρια της Μαρίνας Λεμεσού, τα οποία θα διαθέσουν €1 από κάθε λογαριασμό στο Σύνδεσμο.

Η εκδήλωση υλοποιείται χάρη στην ευγενή στήριξη των χορηγών Andrey and Julia Dashin’s Foundation και Προκοπίου Medishop Ltd, με χορηγούς επικοινωνίας το Russian Radio και το Moi Ostrov.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο τηλέφωνο +357 25 372 990 ή στο email [email protected].

Fighting Cancer with Music 2019 A4 EN web