Αρχική Τελευταία Νέα Μεσίστιες οι σημαίες στη Βουλή για τους δύο πιλότους του μοιραίου Καναντέρ

Μεσίστιες οι σημαίες στη Βουλή για τους δύο πιλότους του μοιραίου Καναντέρ

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων καθ’ όλη τη διάρκεια του τριήμερου πένθους που έχει κηρυχθεί στην Ελλάδα προς ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των δύο πιλότων του πυροσβεστικού Καναντέρ που κατέπεσε χτες στην Εύβοια.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τον συγκλονισμό τους για τον τραγικό θάνατο των δύο χειριστών του αεροσκάφους που κατέπεσε χθες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών στην Εύβοια. Οι δύο νέοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας έχασαν αδόκητα τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στη μάχη που δίνεται για αντιμετώπιση των πυρκαγιών που μαίνονται στην Ελλάδα. Η αυταπάρνηση και ο ηρωισμός τους θα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι θέτουν το καθήκον προς την πατρίδα υπεράνω όλων.

Η Πρόεδρος της Βουλής εκ μέρους του σώματος εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των δύο παλικαριών, την κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας.

Εις ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των δύο πεσόντων, οι σημαίες στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων θα κυματίζουν μεσίστιες κατά τη διάρκεια του τριήμερου πένθους που έχει κηρυχθεί στην Ελλάδα.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΠροσοχή συστήνουν στο κοινό για κίνδυνο πυρκαγιών Υπ. Δικαιοσύνης – Αρχιπύραρχος
Επόμενο άρθροΈκθεση του Πειραματικού Εργαστηρίου Κεραμικής Ανδρολύκου στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο