Αρχική Πρόταση Νέες απολαυστικές γεύσεις με την υπογραφή του PIER ONE! (Φωτογραφίες)

Νέες απολαυστικές γεύσεις με την υπογραφή του PIER ONE! (Φωτογραφίες)

SPY_2315_Churros_French_Toast.jpg

Το PIER ONE, που χαρακτηρίζεται τόσο για την εμβληματική του αρχιτεκτονική που παραπέμπει σε super yacht, όσο και για τη μοναδική του θέα που συνδυάζει τον κόλπο της Λεμεσού, το παλιό Λιμάνι αλλά και την απέραντη θάλασσα, παρουσιάζει το νέο του μενού.

 

Με προσανατολισμό στην υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων του, το ανανεωμένο μενού του PIER ONE, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με πέραν των 20 καινούργιων επιλογών για να δοκιμάσετε.

Ξεκινήστε την ημέρα σας ανακαλύπτοντας την απόλυτη brunch εμπειρία, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, απολαυστικούς συνδυασμούς γεύσεων από αυγά, αφράτες τηγανίτες, γιαούρτια χαμηλών λιπαρών και το νέο signature <<Churros>> French Toast, με ψωμί μπριός από κρούστα κανέλας και ζάχαρη, καραμελωμένη μπανάνα, θρυμματισμένα καρύδια, τραγανά honeycomb, φρέσκα μούρα και σάλτσα λευκής σοκολάτας.

SPY_2315_Churros_French_Toast.jpg

Για μεσημεριανό ή δείπνο επιλέξτε μέσα από μία πλούσια ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, μπέργκερς, ζυμαρικά, και όχι μόνο. Για τους λάτρεις κρεατικών και ψαριών, σας συστήνουμε την καινούργια χοιρινή μπριζόλα με τηγανητές πατάτες, καρότα, σάλτσα Verde και σαλάτα από κόλιανδρο και ανθό μπιζελιού, ή τον απολαυστικό Mediterranean Salmon ψημένο στον φούρνο και μαριναρισμένο με μοσχολέμονο και θυμάρι.

SPY_2265_Monkey_47.jpg

Επιπλέον, ανακαλύψτε αγαπημένες γεύσεις από sushi,  δοκιμάζοντας μεταξύ άλλων τα καινούργια Dragon Roll, Caesar Tempura Prawn Roll, Naruto Maki και το εντυπωσιακό Fruity Sea Bass Roll με γέμιση από λαβράκι, αβοκάντο, ροζ γκρέϊπφρουτ και Ιαπωνική μαγιονέζα, συνδυάζοντας τα με λαχταριστά Bao Buns.

SPY_2327_Crab_Croquettes.jpg

Συμπληρώστε το γεύμα σας ή τον απογευματινό σας καφέ με μοναδικά γλυκά, όπως είναι το νέο Baked Alaska ή το ξεχωριστό Coconut Panna Cotta με σφαίρες πανακότας, καρύδια, σάλτσα από μάνγκο, φρούτα του πάθους και μοσχολέμονο, γαρνιρισμένο με μάνγκο, μύρτιλα και παπαρουνόσπορο.

SPY_2425_Coconut_Pana_Cotta.jpg

Το μενού έρχονται να εμπλουτίσουν 27 νέα κοκτέιλ, όπως τo Pier’s Umami με μαστίχα, χαμομήλι, σιρόπι μήλου με βασιλικό, φρέσκο χυμό λεμόνι και τζίντερ και το  Monkey 47, με τόνικ και λικέρ από περγαμόντο, έτοιμα να τα δοκιμάσετε!  Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό, επιλέγοντας μέσα από μία πλούσια γκάμα από αυθεντικά ποιοτικά κρασιά ή premium αλκοολούχα ποτά από ουίσκι, τζιν, βότκα, λικέρ, και πολλά άλλα.

SPY_2251_Piers_Umami.jpg

Η αίσθηση που δημιουργείται από την μοναδική ατμόσφαιρα και την μαγευτική θέα του καταστήματος σε συνδυασμό με τις signature δημιουργίες γεύσεων, έχουν καθιερώσει το PIER ONE ως ένα από τα αγαπημένα spots στην Λεμεσό, που αξίζει να επισκεφθείτε!

SPY_2375_Caesar_Tempura_Prawn_Roll.jpg

Μάθετε περισσότερα:

Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός 3042, / Τ: 25 022375

Facebook: PierOneCafeRestobar/

Instagram: pieronecy/