Αρχική Τελευταία Νέα Νεκροί στα κρεβάτια τους τα δύο αδέρφια–Το χρονικό της τραγωδίας στο Βουνί

Νεκροί στα κρεβάτια τους τα δύο αδέρφια–Το χρονικό της τραγωδίας στο Βουνί

Ανείπωτη τραγωδία περίπου στις 10.00 το πρωί στη Λεμεσό, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην οποία βρίσκονταν δύο ηλικιωμένα αδέλφια -ένας άνδρας και μία γυναίκα 71 ετών και 69 αντίστοιχα.
 
Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στο Βουνί και αμέσως στη σκηνή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς.
 
Άνδρες της δύναμης εισερχόμενοι στην οικία, η οποία και καταστράφηκε ολοσχερώς, εντόπισαν τα δύο απανθρακωμένα πτώματα των ηλικιωμένων, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν πρόλαβαν να εξέλθουν από το σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν στα κρεβάτια τους.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τα δύο αδέλφια που διέμεναν μαζί, φαίνεται να έχασαν από τις αναθυμιάσεις τις αισθήσεις τους, και γι αυτό δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν για να γλιτώσουν από τις φλόγες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυρκαγιά κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού, το οποίο ήταν παλιό, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τα θύματα.
 
Επί τόπου έσπευσε και ο Διευθυντής της πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, ενώ διερευνάται από που ξεκίνησε η πυρκαγιά στην οικία.
 
Σημειώνεται ότι τα δύο θύματα ήταν από το Βουνί και η είδηση προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρο το χωριό.