Αρχική Τελευταία Νέα Νέο βίντεο-σοκ: Φρουρός βρίζει τη 40χρονη μητέρα καθώς ζητά βοήθεια από τις...

Νέο βίντεο-σοκ: Φρουρός βρίζει τη 40χρονη μητέρα καθώς ζητά βοήθεια από τις ΥΚΕ

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού 40χρονης μητέρας από το Ιράν, για την οποία συνελήφθησαν ζεύγος ηλικιωμένων Ελληνοκυπρίων, φέρνει στο “φως” ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΜΚΟ ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου.

Στις εικόνες παρουσιάζεται φρουρός ασφαλείας μέσα στο κουβούκλιο του Γραφείου να απολαμβάνει το γεύμα του, με γυρισμένη την πλάτη προς το παράθυρο εξυπηρέτησης του κοινού.

Η 40χρονη μητέρα ακούγεται να ζητά κάποιες πληροφορίες και επισημαίνει στο μέλος της Δύναμης ότι το παιδί της είναι άρρωστο. 

Η γυναίκα ρωτά τον φρουρό εάν γνωρίζει “πότε θα έρθει η κυρία” από την οποία φέρεται να αναμένει κάποια απάντηση, την ώρα που ακούγεται το κλάμα του παιδιού, το οποίο όπως αναφέρει η 40χρονη δεν έχει φάει.

Η μητέρα απολογείται και αναφέρει στον φρουρό ότι το παιδί της δεν έχει πιει νερό, την ώρα που ο ίδιος τρώει το γεύμα του έχοντας τα πόδια στο γραφείο και της απαντά “στ΄ α@@@@α μου.”  Τον ρωτά εάν ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι ευγενικό, δηλαδή να έχει γυρισμένη την πλάτη του προς την ίδια, με αποτέλεσμα φανερά εκνευρισμένος να σηκωθεί από τη θέση του και να κλείσει το παράθυρο του κουβούκλιου ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα…