Αρχική BusinessNews NIPD Genetics: Υποτροφία εις μνήμην του δρα Αντώνη Αντωνίου

NIPD Genetics: Υποτροφία εις μνήμην του δρα Αντώνη Αντωνίου

Δίμηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης

 

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές τους σπουδές

 

Ο κορυφαίος οργανισμός βιοτεχνολογίας NIPD Genetics δίνει την ευκαιρία μιας υποτροφίας εις μνήμην του δρα Αντώνη Αντωνίου, που αφορά αμειβόμενη πρακτική άσκηση διάρκειας δύο μηνών στο πρωτοπόρο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, για τον Ιούλιο και Αύγουστο 2022.

Η πρακτική άσκηση απευθύνεται σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές τους σπουδές στον τομέα της Βιολογίας ή σε άλλους συναφείς τομείς με εργαστηριακή εμπειρία στη Μοριακή Βιολογία, την Ανθρώπινη Γενετική ή τη Βιολογία του Καρκίνου. Το άτομο που θα επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της NIPD Genetics στη Λευκωσία, υπό την καθοδήγηση διεθνώς διακεκριμένων επιστημόνων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο [email protected] μέχρι τις 15 Ιουνίου 2022.

Ο δρ Αντώνης Αντωνίου αποτελούσε αναπόσπαστο και πολύτιμο μέλος της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης της NIPD Genetics. Ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, ακεραιότητα, αφοσιωμένος στην πρόοδο της Επιστήμης, ο οποίος έχασε αναπάντεχα τη ζωή του στις 14 Αυγούστου 2021.

H NIPD Genetics είναι ένας πρωτοπόρος οργανισμός βιοτεχνολογίας με έδρα την Κύπρο, η οποία ιδρύθηκε το 2010, ενώ από τον Ιανουάριο του 2022 αποτελεί μέλος του δικτύου της MEDICOVER. Από την ημέρα ίδρυσής του η NIPD Genetics στοχεύει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων γενετικής και βιοπληροφορικής ανάλυσης για την παροχή εξειδικευμένων γενετικών εργαστηριακών εξετάσεων. Πρώτιστο μέλημα για τον οργανισμό αποτελεί η παροχή λύσεων που οδηγούν στην έγκαιρη πρόληψη και καλύτερη κλινική διαχείριση γενετικών παθήσεων, καθώς και τη βελτίωση της κλινικής περίθαλψης και ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://nipd.com/