Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού υπόγραψε επιστολή πρόθεσης αδελφοποίησης με πόλη της Κίνας

Ο Δήμος Λεμεσού υπόγραψε επιστολή πρόθεσης αδελφοποίησης με πόλη της Κίνας

Σε μια σεμνή διαδικτυακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 25.10.21 στο Γραφείου του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, υπογράφτηκε Επιστολή Πρόθεσης μεταξύ του Δήμου Λεμεσού και του Δήμου Weinan της Κίνας για την Ανάπτυξη Σχέσεων Αδελφοποίησης.

Ο σκοπός αυτής της επιστολής προθέσεων είναι να εκφραστεί η πρόθεση και των δύο πόλεων να εργαστούν για την προώθηση αμοιβαία επωφελών σχέσεων φιλίας στους τομείς του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης, της Οικονομίας, του Εμπορίου και του Πολιτισμού. Οι δύο πόλεις θα καταβάλουν συντονισμένες προσπάθειες για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων και θα δημιουργήσουν επίσημα τη σχέση αδελφοποίησης πόλεων σε κατάλληλη στιγμή.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος μας στις σχέσεις με πόλεις άλλων χωρών και την πεποίθηση ότι η προώθηση τέτοιων δεσμών αποδεικνύεται πολύ επωφελής σε αμοιβαίους τομείς ενδιαφέροντος μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και εμπειρογνωμοσύνης. 

Παρόν στην τελετή ήταν επίσης ο Εμπορικός Σύμβουλος της Κινεζικής Πρεσβείας της Κίνας στην Κύπρο, ο κος Li Yaohni ο οποίος εξέφρασε τη χαρά της Κινεζικής Πρεσβείας για την ανάπτυξη σχέσεων αδελφοποίησης κινεζικών πόλεων με πόλεις της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λεμεσού.

Weinan 5