Αρχική Τελευταία Νέα Ο καιρός για σήμερα & το Σαββατοκύριακο: Αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Ο καιρός για σήμερα & το Σαββατοκύριακο: Αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο

Σήμερα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά στις ανατολικές περιοχές του νησιού και αργότερα κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα, τοπικά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα, θα παρατηρείται τοπικά παροδικά αυξημένη νέφωση η οποία στα ανατολικά πιθανό να δώσει μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά καθώς και τοπικά στα νότια παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, οι οποίες το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο ενώ τη Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.