Αρχική Τελευταία Νέα Ο Θεόδωρος Χατζηστυλλής θα τρέξει 42χλμ για τους καρκινοπαθείς

Ο Θεόδωρος Χατζηστυλλής θα τρέξει 42χλμ για τους καρκινοπαθείς

Ο Θεόδωρος Χατζηστυλλής ο οποίος είναι νοσηλευτής στο Κέντρο Ανακουφιστικής φροντίδας “Αραδοφνούσας” και έρχεται σε καθημερινή επαφή με άτομα με εμπειρία καρκίνου, αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες, τους φόβους και τα προβλήματα τους θα τρέξει γι’ αυτούς.

Συγκεκριμένα ο Θεόδωρος που κατάγεται από την Λευκωσία, τον ερχόμενο Μάιο και συγκεκριμένα στις 19 Μαίου θα τρέξει τον πρώτο του Μαραθώνιο 42χλμ, στη Ρίγα της Λετονίας με στόχο και σκοπό φυσικά την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Να σημειώσουμε ότι, πριν λίγα χρόνια ο Θεόδωρος έχασε την μητέρα του μετά από άνιση “μάχη” που έδωσε με την επαράτη νόσο.

Η ανάρτηση του Θεόδωρου και οι τρόποι για την ενίσχυση της προσπάθειας του:

Στις 19 Μαΐου τρέχω για όλους όσους δίνουν τον δικό τους μαραθώνιο αγώνα κατά του καρκίνου στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι και αβοήθητοι.

Στον αγώνα αυτό αποφάσισα να ενώσω την αγάπη μου για το τρέξιμο με την αγάπη μου για το συνάνθρωπο και να τρέξω με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η απόφαση μου αυτή δεν ήταν καθόλου δύσκολη εφόσον η ιδιότητα μου ως νοσηλευτής στο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας “Αροδαφνούσα”, με φέρνει σε καθημερινή επαφή με άτομα με εμπειρία καρκίνου και έτσι αφουγκράζομαι τις ανησυχίες, τους φόβους και τα προβλήματά τους.

Στις 19 Μαΐου, λοιπόν, θα τρέξω τον πρώτο μου Μαραθώνιο 42χλμ, στη Ρίγα της Λετονίας.

Καλώ όλους εσάς να ενισχύσετε αυτή την προσπάθεια με όποιο ποσό μπορείτε ή επιθυμείτε με τους έξης τρόπους:

•Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 357035682126, ΙΒΑΝ CY40 0020 0195 0000 3570 3568 2126 (Τράπεζα Κύπρου) – Σημείωση στην περιγραφή: «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ»

• Μέσω της ιστοσελίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου https://www.anticancersociety.org.cy Σημείωση στην περιγραφή: «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ»

• Μέσω γραπτού μηνύματος sms, στέλνοντας μήνυμα με κωδικό CAS(κενό)5 στον αριθμό 7060 για εισφορές 5 ευρώ και κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ.