Αρχική Τελευταία Νέα Οι συνταξιούχοι της ΕΚΥΣΥ Λεμεσού δεν δέχονται την κοροϊδία, τονίστηκε σε συνεδρία...

Οι συνταξιούχοι της ΕΚΥΣΥ Λεμεσού δεν δέχονται την κοροϊδία, τονίστηκε σε συνεδρία της Επαρχιακής Επιτροπής

Οι συνταξιούχοι της ΕΚΥΣΥ Λεμεσού δεν δέχονται την κοροϊδία και την ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Αυτή είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση των στελεχών της Οργάνωσης που πήραν μέρος στη διευρυμένη συνεδρία της Επαρχιακής Επιτροπής την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

Στη συνεδρία έγινε ενημέρωση από τον Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη για την δράση της Οργάνωσης το 2016 αλλά και για τους στόχους της κατά το 2017 που δεν είναι άλλοι από το να αγωνιστούν για να επανακτήσουν τα δικαιώματα τους που είχαν και αφαιρέθηκαν από την κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια.

Στη συνεδρία παρευρέθηκε και ο Δ. Χριστοδούλου Ε. Γ. της ΠΕΟ ο οποίος μίλησε για θέματα της επικαιρότητα που ενδιαφέρουν τους συνταξιούχους όπως είναι το Κυπριακό πρόβλημα και η κατάσταση στο λιμάνι της Λεμεσού.

Για τα οργανωτικά αποτελέσματα έκθεση κατέθεσε ο Ε.Γ. της ΕΚΥΣΥ Π. Παντελίδης ο οποίος κάλεσε τα στελέχη της ΕΚΥΣΥ να εργαστούν συλλογικά, ποιο οργανωμένα και με την συμμετοχή και νέων στελεχών για την περαιτέρω οργανωτική και οικονομική ανάπτυξη της ΕΚΥΣΥ Λεμεσού.

Των εργασιών της συνέλευσης προέδρευσε ο τέως Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Λεμεσού Χριστόδουλος Χριστοφή ο οποίος συγχάρηκε τα στελέχη της ΕΚΥΣΥ για την μεγάλη τους εθελοντική προσφορά.

(KYΠΕ)